Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Titeket is idegesítenek a...

Titeket is idegesítenek a játszótéren "játszó" gyerekek, vagy én lettem boomer 33 évesen?

Figyelt kérdés

Alapvetően tök jó környéken lakom, de sajnos van 3-4 család akinek annyiból áll a gyereknevelés, hogy lezavarja a gyerekeket a játszótérre. Minden áldott nap! Egész nap! Visítoznak, ordibálnak, az anyjuk a 2-3 emeletről ordibál le nekik, vagy épp fordítva.

4 oldalról épület van, így olyan szinten visszhangzik, hogy nyitott ablaknál nem lehet megmaradni még a 4. emeleten se. Se dolgozni, se tv-zni, se beszélgetni. És ez minden áldott nap sötétedésig.

2021. júl. 26. 20:20
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
83%
Nem a gyerek tehet róla. Ha a szülő ormótlan tapló aki senkire nincs tekintettel, és nem foglalkozik a gyerekkel a gyerek is jó eséllyel tapló lesz. És kezdi ezt a játszótéren, ordít hörög sikít, mert nem törődik vele a szülő, se ott, se otthon. De ezt látom nap mint nap, értelmes szülőknek értelmes gyereke van, ha a gyerek ilyen a szülő se különb.
2021. júl. 27. 17:45
 32/49 anonim ***** válasza:
67%
Az átlagos játszótéri zsivaj nem zavar, de iskolaudvarral szemben lakom, ahol a kiskölykök hajlamosak egész nap sikítani. Reggeltől. Délutánig. Megállás. Nélkül. És a felügyelő tanárok természetesen b'sznának rájuk szólni. Ilyenkor kedvem támad élve megnyúzni őket, csak hogy megtudják, milyen érzés az, ha az embernek tényleg van oka lélegzetvétel nélkül, szüntelenül sikítani.
2021. júl. 27. 18:55
 33/49 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk ovi van közvetlen mellettünk, full normális gyerekzsivaly. Egymásnak odakiabálás, nevetés, ez tök oké. Ha zavar, becsukjuk az ablakot, de legtöbbször már meg sem halljuk.

Na, ezzel szemben a konstans üvöltést én sem tolerálom, mert az már rettenet idegesítő.

2021. júl. 28. 14:38
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Minden nevelés kérdése.

A szülő hibája. Manapság bem annyira divat nevelni a gyereket, csak hagyják felnőni mint a dudvát.

Az ilyen szülő úgy gondolja, hogy mivel az ő gyereke tündibündi, ezt a nézetet tőled is elvárja, akármilyen a gyereke. Pl akkor is, amikor a sáros cipőjével a térded rugdossa a villamoson. Es ha megkered, hogy szóljon a gyerekére még ő van felhaborodva, micsoda egy b.nko vagy hogy nem látod, milyen cukimuki a gyereke. Mi az hogy nem tolerálod mosolyogva, hogy a térded rugdossa.

Na, az ilyenre mondom, hogy minden nevelés kérdése. A szülő a b.unko.

En intelligencia teszthez kotnem a gyerek vallalast is.

2021. aug. 10. 02:01
 35/49 anonim ***** válasza:
51%

Szintén lakótelepi jatszoter felett lakunk 2.emelet

Tavasztól őszig nem lehet egész délután este ablakot nyitni mert a gyermekeknek itt az a játék hogy negyesevel sikítva üldözik egymást

A szülők kikertek maguknak mikor este fél 9 lementem hogy a tvt nem hallom és már kértelek benneteket A gyereknek muszáj sikitani és ez jatszoter Csukjam be az ablakot ő nem fogja még ezért is fegyelmezni a gyerekeit Koltozzek el ha nem tetszik

Én is lakótelepen nőttem fel sőt a fiam is Minket már rég nyakon ontottek volna valamelyik ablakból

2022. aug. 10. 07:36
 36/49 anonim ***** válasza:
48%

Engem nem zavarnak a gyerekek, pedig én magam soha nem szeretnék saját családot.

Az talán jobb lenne, ha az utcán, vagy az iskolában üvöltöznének? Na, ugye, hogy nem. Erre van a játszótér.

2022. aug. 10. 08:21
 37/49 anonim ***** válasza:
42%

A játszótéren mi gyerekkorunkban játszottunk. HIntán, csúszdán, esetleg tollasoztunk. Nem egymást kergettük sikítóverseny keretében órákon keresztül.

Itt is az utcán visítozik, kb 40 család ablaka alatt csak játszótérnek hívják.

Lejött amúgy utánam a közvetlen szomszédom, hogy na álljon meg a menet, ő költözzön el, mert a szülők nem szeretnének rászólni a gyerekeikre? Tényleg ő pihenjen a saját lakásában egész nyáron csukott ablaknál, mert a gyereknek "kell" visítani? Jaj nem úgy értettük... merthogy a szomszéd egy nagydarab pali, én egy 50 kilós nő.

2022. aug. 10. 08:47
 38/49 anonim ***** válasza:
11%
Ilyenkor örülok hogy nem vagyok panel proli
2022. aug. 10. 09:26
 39/49 anonim ***** válasza:
22%

38-as!

Ne örülj, mert még mindig jobb "panelprolinak" lenni, mint ostobának!

A panelnek semmi köze a játszótérhez, új építésű társasházak udvarán, vagy szomszédságában és családiházas övezetben is vannak játszóterek. És problémák is vannak ezzel kapcsolatban. Én családiházban lakom, 1km-es körzetben 2 játszótér van, a közvetlen közelükben lakók egy része is szokott panaszkodni.

2022. aug. 10. 09:42
 40/49 anonim ***** válasza:
53%

"Nem egymást kergettük sikítóverseny keretében órákon keresztül."

Pedig ezt nevezik játéknak. Annak hangja is van, ha normálisan játszanak a gyerekek. Hiába nem tetszik.

Viszont a játék valóban nem a tömegközlekedésre, a boltokba, meg az utcára való, hanem a parkokba, meg a játszótérre.

2022. aug. 10. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!