Titeket is idegesítenek a játszótéren "játszó" gyerekek, vagy én lettem boomer 33 évesen?
Alapvetően tök jó környéken lakom, de sajnos van 3-4 család akinek annyiból áll a gyereknevelés, hogy lezavarja a gyerekeket a játszótérre. Minden áldott nap! Egész nap! Visítoznak, ordibálnak, az anyjuk a 2-3 emeletről ordibál le nekik, vagy épp fordítva.
4 oldalról épület van, így olyan szinten visszhangzik, hogy nyitott ablaknál nem lehet megmaradni még a 4. emeleten se. Se dolgozni, se tv-zni, se beszélgetni. És ez minden áldott nap sötétedésig.
Ebben a helyzetben nem a jatszoter, hanem az erkelyen at torteno tavneveles idegesitene, a folyamatos lekiabalas.
A sikongatos csatazaj nemcsak nem zavar, hanem mikor ovi folott laktam, imadtam.
Én ugyan kicsit messzebb lakom Tatabányától, de ugyanez a helyzet nekem is a negyedik emeleten. Az ablakokkal szemben van egy játszótér, amit körbevesz 3 oldalról panelház, és minden hangot felerősít, bármilyen személyes beszélgetés is felhallatszik, ami elég kellemetlen és idegesítő is.
Nem hiszem, hogy emiatt boomer lennél, és önmagában nem is a gyerekekkel van a baj, hanem azzal, hogy ilyen pocsék az elrendezés.
A 4. emelettől eltekintve (földszint) akár én is írhattam volna ezt a kérdést. Tavaly egész nyáron ugyanez ment nálunk is, sőt kicsivel előtte és utána is, a végén már pár szomszéd olvasott be a gyerekeknek, és később a felnőtteknek is.. Pedig nálunk sem sok családról van szó (úgy 2-3), de bőven sok.
Idén valamivel jobb a helyzet, de még így is idegesítő. Viszont a tavalyit szerintem nem tudják felülmúlni, amikor is nem a kb. 150 méterre lévő játszótéren randalíroztak, hanem közvetlenül az ablakok alatt, és majdnem kirúgták az enyémet. Csattant egy szépet, de még jó, hogy nem tört be vagy repedt meg.
Ohh engem 27 évesen is rettentően zavar, nem is lakom semmilyen játszótér, iskola, óvoda közelében.
A játszótér mondjuk pont nem rosszalkodásra van és attól még, hogy lemegy a gyerek játszani, nem kell telitorokból üvöltözni és visítani, mint akit éppen ölnek órák hosszat… Lehet ám kulturáltan is játszani, pl úgy hogy nem zeng tőle az egész környék, csak ahhoz ugye meg kéne nevelni azt a szerencsétlent, meg néha rászólni. Nyilván nem kell néma csendben lennie, senki nem is ezt várja, de nem is kell eszeveszett módon ordibálni sem.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!