Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Titeket is idegesítenek a...

Titeket is idegesítenek a játszótéren "játszó" gyerekek, vagy én lettem boomer 33 évesen?

Figyelt kérdés

Alapvetően tök jó környéken lakom, de sajnos van 3-4 család akinek annyiból áll a gyereknevelés, hogy lezavarja a gyerekeket a játszótérre. Minden áldott nap! Egész nap! Visítoznak, ordibálnak, az anyjuk a 2-3 emeletről ordibál le nekik, vagy épp fordítva.

4 oldalról épület van, így olyan szinten visszhangzik, hogy nyitott ablaknál nem lehet megmaradni még a 4. emeleten se. Se dolgozni, se tv-zni, se beszélgetni. És ez minden áldott nap sötétedésig.

2021. júl. 26. 20:20
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
92%
Tudom, de amúgy nincs jobb hely Tatabányán, a legjobb környék. Játszótéren azért este már nincs zaj 7-8 felé már csönd van. Meg hiába laknál falun, ott is van mindig ordító gyerek, meg tapló szomszéd. Mondjuk világéletemben tömbben laktam, de most már idegesítene, hogy körülöttem wc lehúzás ajtó csapkodás, beszédhangok, cipőkopogás. ezek jobban zavarnának mint a játszótér. Gondolj bele mennyivel jobb hely mint a mandinka kertváros :) ott nemcsak a gyerekek ordítanak, vagy épp kergetik egymást késsel az utcán.
2021. júl. 26. 23:24
 22/49 anonim ***** válasza:
22%

Ebben a helyzetben nem a jatszoter, hanem az erkelyen at torteno tavneveles idegesitene, a folyamatos lekiabalas.

A sikongatos csatazaj nemcsak nem zavar, hanem mikor ovi folott laktam, imadtam.

2021. júl. 27. 02:53
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan kicsit messzebb lakom Tatabányától, de ugyanez a helyzet nekem is a negyedik emeleten. Az ablakokkal szemben van egy játszótér, amit körbevesz 3 oldalról panelház, és minden hangot felerősít, bármilyen személyes beszélgetés is felhallatszik, ami elég kellemetlen és idegesítő is.

Nem hiszem, hogy emiatt boomer lennél, és önmagában nem is a gyerekekkel van a baj, hanem azzal, hogy ilyen pocsék az elrendezés.

2021. júl. 27. 07:10
 24/49 anonim ***** válasza:
80%
24# de a gyerekekkel IS van baj..
2021. júl. 27. 09:40
 25/49 anonim ***** válasza:
21%
Inkább a szülőkkel van baj, akik nem foglalkoznak a gyerekekkel. De egy játszótér az játszótér, az zajjal jár, aki az ilyen zajt nem bírja, ne játszótérre néző lakásba költözzön, másféle is van. Tudom, nem egyszerű úgy elintézni, hogy akkor most fogod a cókmókodat és holnap költözöl is, inkább előre kell ezeket feltérképezni. Én lakótelepen nőttem fel, játszótérre nézett az egyik oldal, iskolára/ovira a másik, mellettünk autópálya. Ezeket a zajokat elviselem. Tömegközlekedésen zavar, ha ott nem tudnak viselkedni.
2021. júl. 27. 09:49
 26/49 anonim ***** válasza:
80%
Dunakeszi társasházban is hasonló a probléma. 20 szülőből 18 értelmes ember és csodák csodájára a gyereke sem állat módjára üvölt. De van 2-3 család aki minden nap órákon át üdvölt. Beszéltem az apjával és azonnal kiderült hogy kitől örökli a gyerek a szellemi színvonalat. Valamelyik szomszédommal már majdnem tettlegességig fajult ezzel a szülővel a dolog, rendőrt kellett hívniuk. Szerencsétlen nem érti meg hogy egy társasházban csak ahhoz van joga amivel mások nyugalmát nem zavarja. De itt 50 ember szívjon 3 tahó család miatt? Szerencsétlen gyereket sajnálom akinek majd az élet fogja kikorrigálni azt hogy az apja nem mutatott rá mások tiszteletének a fontosságára.
2021. júl. 27. 14:11
 27/49 anonim ***** válasza:
35%
Engem egyáltalán nem zavarnak. Azért van a játszótér, hogy ott rosszalkodjanak a gyerekek. :D
2021. júl. 27. 14:51
 28/49 anonim ***** válasza:
37%

A 4. emelettől eltekintve (földszint) akár én is írhattam volna ezt a kérdést. Tavaly egész nyáron ugyanez ment nálunk is, sőt kicsivel előtte és utána is, a végén már pár szomszéd olvasott be a gyerekeknek, és később a felnőtteknek is.. Pedig nálunk sem sok családról van szó (úgy 2-3), de bőven sok.

Idén valamivel jobb a helyzet, de még így is idegesítő. Viszont a tavalyit szerintem nem tudják felülmúlni, amikor is nem a kb. 150 méterre lévő játszótéren randalíroztak, hanem közvetlenül az ablakok alatt, és majdnem kirúgták az enyémet. Csattant egy szépet, de még jó, hogy nem tört be vagy repedt meg.

2021. júl. 27. 15:34
 29/49 anonim ***** válasza:
43%
#28 amelyik gyerek meg játszani szeretne, az maradjon otthon, mert a játszótér "rosszalkodásra" van?
2021. júl. 27. 16:28
 30/49 anonim ***** válasza:
64%

Ohh engem 27 évesen is rettentően zavar, nem is lakom semmilyen játszótér, iskola, óvoda közelében.

A játszótér mondjuk pont nem rosszalkodásra van és attól még, hogy lemegy a gyerek játszani, nem kell telitorokból üvöltözni és visítani, mint akit éppen ölnek órák hosszat… Lehet ám kulturáltan is játszani, pl úgy hogy nem zeng tőle az egész környék, csak ahhoz ugye meg kéne nevelni azt a szerencsétlent, meg néha rászólni. Nyilván nem kell néma csendben lennie, senki nem is ezt várja, de nem is kell eszeveszett módon ordibálni sem.🤷🏻‍♀️

2021. júl. 27. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!