Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapestiek! Kerületek közt...

Budapestiek! Kerületek közt tényleg órákat kell utazni?

Figyelt kérdés
Bocsánat előre is a buta kérdés miatt!☺ De ha például a 10 kerből a 18kerbe kell utazni, vagy 2kerből a 7kerbe mennyi idő kb?

2021. júl. 2. 10:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%
Az utazástervező nem feltétlenül számol a dugókkal, hogy az mennyivel növeli az utazási időt, a Futár korrigál folyamatosan, de ha nagy fennakadás van, az is tervezhetetlen.
2021. júl. 2. 16:38
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem álltam a dugóban, olajozott közlekedéssel volt kb. kétszer annyi idő.

2021. júl. 2. 16:41
 23/28 anonim ***** válasza:
Az autót nem tudom, nem vezetek. :-) Tömegközlekedéssel csak a gyaloglási idő nem szokott passzolni, de én tempósan gyalogolok.
2021. júl. 2. 16:50
 24/28 anonim ***** válasza:
35%

Tényleg buta kérdés.

Mert pl. a X. és a XVIII. kerület határa a Hangár utca.

Szóval az a kérdésed, hogy mennyi ideig tart átmenni az utca egyik oldaláról a másikra?

Hmmm. :D

2021. júl. 2. 17:11
 25/28 A kérdező kommentje:
24# Nem vagyok budapesti. Életemben vagy 2x jártam ott. Amiket írtam azok csak példák voltak hasra ütés szerűen. Azt is irhattam volna 5kerből 3kerbe. Vagy 9kerből 11kerbe. Szóval honnan tudtam volna.
2021. júl. 2. 17:49
 26/28 A kérdező kommentje:
Amúgy a kérdést azért írtam ki mert én is ott szeretnék élni, de olyan munka lenne ahol szerintem több kerületet kell utazni. Lépcsőházakat takarítanánk,amik lehet Bp egész területén lennének szétszórva.
2021. júl. 2. 18:01
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Van hogy kerületen belül.

Én egyszer voltam x helyen egy kerületben és apukám ugyanabban a kerületben lakik. 1 óra volt eljutni hozzá.

2021. júl. 2. 21:58
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon változó hogy mennyi idő eljutni egyik kerületből a másikba. A google maps pl jó arra, hogy elméletben megadja mennyi idő lenne az út. De sokszor más ez a valóságban. Volt hogy egy 20 perces utat is egy óra alatt tettem meg forgalmi okok miatt. Nagy átlagban simán lehet utazni 40-50 perceket, de azért az 1 óra vagy 1,5 óra sem ritka, úgy, hogy minden klappol és folyamatosan át tudsz szállni bkv-ra és még várni sem kell. Ugye és ez naponta 2x. Most autóval közlekedni sem egy leányálom a rengeteg felújítás miatt. Én vidéken is utáltam azt, hogy egy megyeszékhelyre kellett bejárnom és rengeteg idő volt. Itt is ugyanolyan csak kerületek között. Ha te is olyan típus vagy aki nem szeret ennyi időt utazással tölteni akkor neked is frusztráló lehet.
2021. júl. 18. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!