Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapestiek! Ki hol lakik...

Budapestiek! Ki hol lakik terület szerint és szeret ott lakni vagy sem? Írjatok le azt is hogy miért. Ne kerületet írjatok vagy városrészt hanem pl utcát.

Figyelt kérdés

2021. máj. 28. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem fogom utca szinten megírni idegeneknek, hogy hol lakom, de a városrészt szeretem, ha mégis érdekel :D
2021. máj. 28. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Miért érdekel, hogy tök random emberek **konkrétan** melyik utcában laknak? Ez így értelmetlen. Nem is fogsz szerintem sok jó választ kapni. Azért drukkolok.
2021. máj. 28. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Én az Alkotmány utcában lakom, és nagyon szeretek itt. Hogy melyik kerületben, azt nem kérted.
2021. máj. 28. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
13. kerület, Fáy köz, nagyon szeretek itt lakni, nagyon csendes, kis park van előttünk.
2021. máj. 28. 16:02
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! A Fáy közt én is néztem 👍🏼
2021. máj. 28. 16:51
 6/9 A kérdező kommentje:
ugyan úgy csesztetik az embert bármi témát kiírok, szóval nekem mindegy. Ez a két válasz már megérte
2021. máj. 28. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem bántásból de gondolom azért csesztetnek mert buta kérdéseket írsz ki. Nagyon önállótlannak tűnsz, ha utca szinten meg kell, hogy mondják neked, hogy hol jó és hol nem.

Az meg legalábbis furcsa, hogy pont nézted a Fáy közt, egy kb 100 m-es jelentéktelen utca. Ettől persze lehet hogy jó ott lakni, én pl a külvárosban lakom...

Amúgy meg a válaszok is mindig le vannak pontozva. Ez egy ilyet szeretetteljes szeglete az internetnek.

2021. máj. 28. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
És azt, hogy hányan lakunk, és hol tartjuk a kulcsot és mikor nem vagyunk otthon, azt ne írjuk?
2021. máj. 28. 18:14
 9/9 A kérdező kommentje:
de bunkokam
2021. máj. 28. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!