Budapestiek! Kerületek közt tényleg órákat kell utazni?
Attol fugg, eszak-deli iranyban atszelni a varost, mondjuk Budafok es Rakospalota kozott 49 perc (24 km), kelet-nyugati iranyban, Matyasfold es Lipotmezo kozott 50 perc (36 km), ez most valos idobeli forgalmi viszonyokkal szamolva.
Csucsidoben lehet ennel rosszabb is, belvarosban plane.
De mondjuk a Kiskoruton belul (sok esetben magykoruton belul is) a bicikli es BKV siman veri az autot (autos kozlekedesbe beletartozik a parkolohely-kereses is).
En pl. XI. kerulet (Allee) es Obuda (Arpad hid) kozott kozlekedtem evekig, ott ejszaka nyert az auto, ha nem volt dugo, akkor 25 perc alatt voltam ott, atlagban 50 perc (plusz mindket esetben kb 5-10 perc parkolokereses), BKV-val ugyanugy 50 perc. Ha nagy dugo volt, akkor masfel ora kocsival. Biciklivel ugyanez fixen 25-30 perc mindig.
Szoval erosen fugg, hogy honnan-hova es mikor.
Igen, simán lehet ilyen, én a kertvárosban lakom, innen akárhová akarok menni, minden rohadt mesze van, már ha az utazási időt nézzük, pedig a lakásom pont 2 közlekedési csomópont között van kb, az egyikhez kicsit közelebb.
De mondok jobbat, egyszer dolgoztam kerületen belül, de pont úgy jött ki a közlekedés, hogy ez is 45-50 percig tartott. Bicajjal simán lementem volna pillanat alatt, de nem mertem volna otthagyni a bringát...
futar.bkk.hu
vagy a már említett google maps.
Tényleg ennyire ismeretlenek ezek manapság...?????
Bkk futar applikaciot letoltold esaz utazastervezot hasznalod,mi t mi is budapestiek tesszuk!!
Irany az appstore es bkk futar -ra keress ra.
Én a google maps-t használom, de jellemzően sokkal(!) kevesebb időt ír, mint amennyi a valóságban. Most pl ilyen 45 perces utakra 26 percet írt. Szóval az az útvonalat megtervezni jó, de az utazás időtartamára irreleváns, hogy mit ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!