Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapestiek! Kerületek közt...

Budapestiek! Kerületek közt tényleg órákat kell utazni?

Figyelt kérdés
Bocsánat előre is a buta kérdés miatt!☺ De ha például a 10 kerből a 18kerbe kell utazni, vagy 2kerből a 7kerbe mennyi idő kb?

2021. júl. 2. 10:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Mókás, hogy mióta vidéken lakom, vonattal, ami bevisz a centrumba, fele annyi idő alatt vagyok a munkahelyemen, mint amikor Pesten laktam.
2021. júl. 2. 12:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg, eszak-deli iranyban atszelni a varost, mondjuk Budafok es Rakospalota kozott 49 perc (24 km), kelet-nyugati iranyban, Matyasfold es Lipotmezo kozott 50 perc (36 km), ez most valos idobeli forgalmi viszonyokkal szamolva.

Csucsidoben lehet ennel rosszabb is, belvarosban plane.

De mondjuk a Kiskoruton belul (sok esetben magykoruton belul is) a bicikli es BKV siman veri az autot (autos kozlekedesbe beletartozik a parkolohely-kereses is).

En pl. XI. kerulet (Allee) es Obuda (Arpad hid) kozott kozlekedtem evekig, ott ejszaka nyert az auto, ha nem volt dugo, akkor 25 perc alatt voltam ott, atlagban 50 perc (plusz mindket esetben kb 5-10 perc parkolokereses), BKV-val ugyanugy 50 perc. Ha nagy dugo volt, akkor masfel ora kocsival. Biciklivel ugyanez fixen 25-30 perc mindig.

Szoval erosen fugg, hogy honnan-hova es mikor.

2021. júl. 2. 13:41
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, simán lehet ilyen, én a kertvárosban lakom, innen akárhová akarok menni, minden rohadt mesze van, már ha az utazási időt nézzük, pedig a lakásom pont 2 közlekedési csomópont között van kb, az egyikhez kicsit közelebb.

De mondok jobbat, egyszer dolgoztam kerületen belül, de pont úgy jött ki a közlekedés, hogy ez is 45-50 percig tartott. Bicajjal simán lementem volna pillanat alatt, de nem mertem volna otthagyni a bringát...

2021. júl. 2. 13:50
 14/28 anonim ***** válasza:
35%

futar.bkk.hu

vagy a már említett google maps.

Tényleg ennyire ismeretlenek ezek manapság...?????

2021. júl. 2. 14:22
 15/28 anonim ***** válasza:
39%

Bkk futar applikaciot letoltold esaz utazastervezot hasznalod,mi t mi is budapestiek tesszuk!!

Irany az appstore es bkk futar -ra keress ra.

2021. júl. 2. 14:23
 16/28 anonim ***** válasza:
66%

Én a google maps-t használom, de jellemzően sokkal(!) kevesebb időt ír, mint amennyi a valóságban. Most pl ilyen 45 perces utakra 26 percet írt. Szóval az az útvonalat megtervezni jó, de az utazás időtartamára irreleváns, hogy mit ír.

2021. júl. 2. 14:25
 17/28 anonim ***** válasza:
16: akkor csekkold a futárral, vagy jó még a moovit app is!
2021. júl. 2. 14:41
 18/28 anonim ***** válasza:
50%
Az útvonalterv meg mindig sok időt számol fel gyaloglásnak. Pedig én elég lassan tötymörgök, de 12 perc gyaloglás megvan 5 perc alatt.
2021. júl. 2. 14:46
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 60 kilométerről jártam Pestre dolgozni, pesti kolléga fél órával előbb kelt mint én és sokszor így is késett. 3-4 átszállás és pont orrod előtt megy el a járgány, már is sok idő.
2021. júl. 2. 14:52
 20/28 anonim ***** válasza:
75%
Újpestről (4. kerület) bkv-vel 45 perc alatt jutok el a kelenföldi (11. kerület) munkahelyemre.
2021. júl. 2. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!