Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Én vagyok a bunkó, amiért...

Én vagyok a bunkó, amiért megkértem a lakótársamat, hogy módjával használja a klímát?

Figyelt kérdés

Az ő szobájában van, én semmi hasznát nem látom, ha ő egész nap járatná, csak annyit hogy feleslegesen kell ráfizetnem a rezsiben.

Nem is engedte, hogy végig mondjam, amit akarok, egyből bunkó stílusban visszavágott valamit, majd rám lökte a szobája ajtaját.

2021. jún. 27. 17:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
és ha a szüleivel beszélnéd meg ha végképp nem engedi? jó az biztos hogy utána nem lenne a puszipajtásod de lehet segítene hogy legalább ki lenne majd fizetve a plussz fogyasztás. de előtte én azért megpróbálnám megint nyugodtan és nagyon kedvesen megbeszélni vele.
2021. jún. 27. 18:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom a szüleivel megbeszélni, mert egy 30-as felnőtt nőről van szó.
2021. jún. 27. 18:20
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
mindegy akkor se élősködhet máson hanem ami az ő része az az ő része ha nem tetszik neki lakjon egyedül. valahogy így reális.
2021. jún. 27. 18:24
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2021. jún. 27. 18:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, jogos a kérésed.
2021. jún. 27. 19:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Tulaj mit mondott, te mikor kapsz klímát?
2021. jún. 27. 20:26
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Szállodákban napi 1000-2000 Ft-ot szoktak elkérni klímahasználatért. Ha nagyon nyomatja, akár NAPI 500/1000 Ft-tal is megnőhet az áramfogyasztás, havi szinten akár 10-15.000 Ft-tal, aminek a fele azért sok. Ki lehet számolni amúgy, meg kell nézni, hány wattos a klíma, hány órát használja, felszorozni a KW/h árral, meg is van, hogy mennyivel kell többet fizetnie.
2021. jún. 27. 22:21
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Most nem azért, de ha kiveszek egy szobát, amiben van klíma, akkor használni fogom teljesen jogosan, akkor is, ha a hülye lakótárs, aki a klíma nélküli szobát kivette, nyekereg. Már bocs, de ez egyrészt a tulaj hülyesége, meg a kérdezőjé. A tulajé, mert nem rendezte ezt a szerződésekben vagy nem rak fogyasztásmérőt a klímára, a kérdező meg hülye, hogy belement a fele-fele rezsibontásba.
2021. jún. 27. 22:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunkó vagy, csak rosszul közelítetted meg a kérdést. Hadd használja, de fizesse is ki a rá eső többletet.

Beszélj vele újra.

Ha nem tudtok megegyezni, keress más albérletet.

2021. jún. 28. 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Valóban, miért ne használhatná, de az alap, hogy akkor kiszámolás alapján fizeti a klíma fogyasztását. Ezt próbáld meg vele megbeszélni. Írd le neki lapra, ha nem változik, szólj a tulajnak. Illetve egyszerűen ne fizesd ki. Lehet akkor várni kéne fizetésig, és majd ott szembesül vele. Azért a pofátlanságnak is van határa...

A klíma sokat fogyaszt.

18: nagyon el vagy tévedve mindenki hülye csak te vagy okos. Nee már...

Ezt gondold kicsit át...

2021. jún. 29. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!