Én vagyok a bunkó, amiért megkértem a lakótársamat, hogy módjával használja a klímát?
Figyelt kérdés
Az ő szobájában van, én semmi hasznát nem látom, ha ő egész nap járatná, csak annyit hogy feleslegesen kell ráfizetnem a rezsiben.
Nem is engedte, hogy végig mondjam, amit akarok, egyből bunkó stílusban visszavágott valamit, majd rám lökte a szobája ajtaját.
2021. jún. 27. 17:47
1/21 anonim válasza:
Nem értem miért fizeted ha neked nem válik hasznodra?
Azt akkor vállalja át ő. Te kicsivel kevesebbet fizetsz mint a fele és megvan oldva.
2/21 anonim válasza:
Mert nem kozos a rezsi? Ilyen alberletbe en is szivesen elmennek!
3/21 anonim válasza:
és mi lenne ha ő fizetné amit ő használ? ha lakótársak vagytok megoszlik az ár úgy tudom. (javítsatok ki ha nem így van, még sose osztoztam lakáson.)
4/21 anonim válasza:
A különbözetet valóban fizethetné ő, de ha meg se hallgat... :/
5/21 Katona Dius válasza:
Ha közösen fizetitek az áramot, akkor nem. Ha egész nap túráztatná, akkor fizessen bele többet.
6/21 anonim válasza:
Igazad van. Azt kéne csinálnotok, hogy az átlagos villanyszámla feletti részt ő állja.
7/21 A kérdező kommentje:
Közösen fizetjük a rezsit, fele-fele arányban.
Nem tudom a klíma mennyit fogyaszt, ha használják, ezért nem szeretnék nyáron 1-2 ezer forinttal (vagy még többel) többet fizetni, ha egész nap esetleg túráztatja. Sajnos az az 1-2 ezer forint kiesés nekem sok lenne.
Viszont nem hallgat, azóta kicsinyesen viselkedik. Köszönni sem tud.
2021. jún. 27. 17:57
8/21 anonim válasza:
ha megnő akkor azt neki kell fizetnie ha ő használja vagy mehet vissza a szülői házba.
9/21 anonim válasza:
ha nem tapintatlan a kérdés de lány a lakótársad? és ha igen mióta folyik ez?
10/21 A kérdező kommentje:
igen, lány a lakótársam. Pár hete elkezdett furán viselkedni velem. Alapvetően is ilyen napraforgó, egyszer valaki nagyon jófej neki, egy óra múlva meg már szidja.
2021. jún. 27. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!