Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy rakjam ki úgy a jelenlegi...

Hogy rakjam ki úgy a jelenlegi lakótársamat, hogy ne essen bántódásom, illetve semmimet ne rongálja meg?

Figyelt kérdés

Állítása szerint nem tud fizetni, mert a cég ahol dolgozott nem fizette őt ki. Csak 28 ezerről beszélünk a múlt hónapra, és még egy vasat nem láttam tőle. Igazi agresszív állat tud lenni az ürge, Facebookon meg is fenyegetett hogy úgy szétver, hogy beszarok ha a cuccait kiteszem a lakásból. Illetve hogy jobb ha el is költözöm a városból. Főbérlőnek szóltam, ő azt mondta nekünk kell ezt elintézni. Csak nekem van ide bejelentett lakcímem, és bérleti szerződésem. Így gondoltam arra, hogy rendőrt hívok ha szép szóval nem lesz hajlandó távozni. Rendőrök ilyenkor gondolom a lakcím kártyát, és bérleti szerződést ellenőrzik, amit ő nem tud felmutatni.

Mindenképpen otthon kéne lennem ugyebár ha közlöm vele.

Holnapra már a harmadik időpont lenne, hogy fizet, de többen is mondták hogy aki ennyi pénzt nem tud kifizetni, felejtsem is el.

A kirakás pontos menetét le tudnátok írni nekem, hogy ti hogy csinálnátok? Köszönöm!

2021. jún. 1. 21:48
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem a főbérlőnek fizet, vagy miért nem érdekli, hogyha elmaradása van felé? szereti ha ingyen laknak nála? Akkor te se fizess
2021. jún. 1. 22:03
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
Besétállnék a rendőrségre, hogy világosítsonak fel mit tehetek.
2021. jún. 1. 22:03
 3/37 anonim ***** válasza:
88%

Ez elég gáz szitu. Nézd csak meg higy hány illegális lakásfoglalót nem tudnak kirakni. Szóval nem vagyok biztos hogy a rendőr kirakhatja. A főbérlőnek kellene intézkedni szerintem, ő hivatalosan is kirakhatja bár ez hónapokban kerül.

Ez persze a hivatalos verzió. Van a másik hogy kirakod a cuccait és lecseréled a zárat.

2021. jún. 1. 22:28
 4/37 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kezdj el te más albérletet keresni, és mondd meg a szándékod a főbérlőnek. Ha nem teljesen hülye, akkor észbe kap, és intézkedik, mert neki is pénz.
2021. jún. 1. 22:31
 5/37 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom a kérdező bérli a házat, így adta ki a pasinak a szobát aki most nem fizet. A tulajnak mindegy, mert neki a kérdező fizet,
2021. jún. 1. 22:34
 6/37 anonim ***** válasza:
90%

Igen még ott vn amit 4-es mi dott. Ha tényleg olyan agresszív és fenyegetőzik akkor te csak rosszul járhatsz ha a főbérlő nem intézkedik.

Tehát vagy fizeted az ő részét amíg ott lakik vagyis sokáig, vagy kirakod de akkor még fogja torolni, vagy megmondod a főbérlőnek hogy új lakást keresel ő meg csináljon amit akar ezzel az emberrel mert fizetni biztos nem fog. Ha nem akar hónapokig pereskedi akkor segít neked eltakarítani ezt az embert. Vagy van egy negyedik megoldás hogy valóban elmész. A többi az ő gondjuk.

2021. jún. 1. 22:58
 7/37 A kérdező kommentje:
Így van ahogy az ötös mondja. Az a bibi, hogy egy hónapos felmondási idő van itt is ugyebár.
2021. jún. 1. 23:24
 8/37 anonim ***** válasza:
88%
7es, ha nem fizet nem hiszem hogy él a felmondási idő. Írtatok papírt?
2021. jún. 2. 02:21
 9/37 anonim ***** válasza:
92%

Első körben hivatalos felmondás e-mailen és vagy postai úton. Onnantól hogy eltelik a felmondási idő neki semmilyen jogalapja nincs a lakásban tartózkodni.

Közben pedig rendőrségre mennék feljelentést tenni. Mindjárt nem lesz akkora Jani ha kopognak az ajtaján.

2021. jún. 2. 07:12
 10/37 A kérdező kommentje:
Csakis nekem van bérleti szerződésem, és lakcímem. Neki nincs, nem is volt hajlandó semmilyen papírt aláírni mikor be költözött.
2021. jún. 2. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!