Hogy rakjam ki úgy a jelenlegi lakótársamat, hogy ne essen bántódásom, illetve semmimet ne rongálja meg?
Állítása szerint nem tud fizetni, mert a cég ahol dolgozott nem fizette őt ki. Csak 28 ezerről beszélünk a múlt hónapra, és még egy vasat nem láttam tőle. Igazi agresszív állat tud lenni az ürge, Facebookon meg is fenyegetett hogy úgy szétver, hogy beszarok ha a cuccait kiteszem a lakásból. Illetve hogy jobb ha el is költözöm a városból. Főbérlőnek szóltam, ő azt mondta nekünk kell ezt elintézni. Csak nekem van ide bejelentett lakcímem, és bérleti szerződésem. Így gondoltam arra, hogy rendőrt hívok ha szép szóval nem lesz hajlandó távozni. Rendőrök ilyenkor gondolom a lakcím kártyát, és bérleti szerződést ellenőrzik, amit ő nem tud felmutatni.
Mindenképpen otthon kéne lennem ugyebár ha közlöm vele.
Holnapra már a harmadik időpont lenne, hogy fizet, de többen is mondták hogy aki ennyi pénzt nem tud kifizetni, felejtsem is el.
A kirakás pontos menetét le tudnátok írni nekem, hogy ti hogy csinálnátok? Köszönöm!
Ismeri a tulaj akitől bérled?
De igazából ha rendben tartod a lakást akkor a tulajt nem biztos hogy érdekli mit csinálsz amíg fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!