Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy rakjam ki úgy a jelenlegi...

Hogy rakjam ki úgy a jelenlegi lakótársamat, hogy ne essen bántódásom, illetve semmimet ne rongálja meg?

Figyelt kérdés

Állítása szerint nem tud fizetni, mert a cég ahol dolgozott nem fizette őt ki. Csak 28 ezerről beszélünk a múlt hónapra, és még egy vasat nem láttam tőle. Igazi agresszív állat tud lenni az ürge, Facebookon meg is fenyegetett hogy úgy szétver, hogy beszarok ha a cuccait kiteszem a lakásból. Illetve hogy jobb ha el is költözöm a városból. Főbérlőnek szóltam, ő azt mondta nekünk kell ezt elintézni. Csak nekem van ide bejelentett lakcímem, és bérleti szerződésem. Így gondoltam arra, hogy rendőrt hívok ha szép szóval nem lesz hajlandó távozni. Rendőrök ilyenkor gondolom a lakcím kártyát, és bérleti szerződést ellenőrzik, amit ő nem tud felmutatni.

Mindenképpen otthon kéne lennem ugyebár ha közlöm vele.

Holnapra már a harmadik időpont lenne, hogy fizet, de többen is mondták hogy aki ennyi pénzt nem tud kifizetni, felejtsem is el.

A kirakás pontos menetét le tudnátok írni nekem, hogy ti hogy csinálnátok? Köszönöm!

2021. jún. 1. 21:48
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk cigányok. Költözöm új albérletbe, a jelenlegi főbérlő a felmondási időtől eltekintett.
2021. jún. 9. 16:22
 32/37 anonim válasza:
Sikerült elköltözni?
2021. jún. 28. 19:35
 33/37 A kérdező kommentje:
Sikerült igen. :)
2021. jún. 30. 21:06
 34/37 anonim ***** válasza:
Jól tetted hogy elmentél máshova. Azért leírtad milyen egy vadállat ember a lakótárs. Ki a fene akar az ilyennel vitát? Oké rendőrnek szólsz, talán kimennek, össze szedetik a cuccát, elmegy, utána meg majd fenyegetett volna világnak. Jobban jártál így.
2021. aug. 3. 14:46
 35/37 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom. Jobb a békesség. Nyugodtan lefeküdni, és nyugodtan felkelni. Nem bántam meg mai napig sem. Jelenlegi albérletemnél az a helyzet, hogy egy szar keverő szomszédom lett, és nem igazán tudok vele mit kezdeni. Figyeli minden lépésem, és olyanokat mond rólam, amit nagyon nem kéne. Ezzel mit lehet kezdeni?
2021. aug. 4. 15:57
 36/37 anonim ***** válasza:

Ismeri a tulaj akitől bérled?

De igazából ha rendben tartod a lakást akkor a tulajt nem biztos hogy érdekli mit csinálsz amíg fizetsz.

2021. aug. 4. 19:27
 37/37 A kérdező kommentje:
Ismeri, és mondta is, hogy fura fickó. Mégis rögtön neki mutatott be engem mikor oda költöztem. Tulajnak már szóltam, beszélt vele. Még nagyobb kalamajka lett belőle. Holott ez a fickó kért engem számon, hogy ki az akit oda viszek, és miért van ott minden este abban a lakásban amit ÉN berlek. Illetve másoknak azt mondta nemrég, hogy én éjszaka járok haza, ezért nem tud aludni (kocsi parkoló az ő ablaka alatt van) stb...
2021. aug. 4. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!