Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Eredményt hozna, ha a közös...

Eredményt hozna, ha a közös képviselővel beszélnék?

Figyelt kérdés

Lakik mellettünk egy család. Mindkettőnk egyik szobája a szemétledobó mellett van, de hozzánk közelebb van egy kicsit a cső. Mivel mi azt a szobát használjuk hálószobának, nagyon zavaró, amikor ledobják a szemetet. Kértük (szépen is, csúnyán is), hogy reggel 9 előtt (hétvégén 10) és este 7 után ne dobjanak le szemetet, de nem igazán tartják be. Ráadásul nem tudom mit dobnak le, de sokszor nagyon hangos. A minap szombat reggel nyolckor majd kiestünk az ágyból olyan dübörgéssel dobtak le valamit. Ráadásul be is szorulhatott, mert párszor ki-benyitogatták az ajtót, jól odacsapva a csőhöz.

Velük nem jutunk semmire. A házirendet átnéztem már, abban semmi nincs írva erről. A közös képviselőre gondoltam, hogy ő odapiríthat-e nekik így ,hogy a házirend nem tér ki erre?

2021. jún. 22. 09:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20%

Én nem várom el, hogy alkalmazkodjanak hozzám, de akkor ők miért várják el, hogy én alkalmazkodjak? Sokszor megszóltak, hogy hajnali 4-kor számítógépezni merek és beszélgetni a haverjaimmal (teljesen normális hangerőn hozzáteszem).

Nem azt kéri a kérdező, hogy síri csend legyen, de ne legyen már Afganisztán szimulátor neki a délelőtt...

Ja és #14 Bullshit amit írsz. Van akinek nagyon alacsony az ingerküszöbe, hiába dögfáradt vagy sok minden csinált aznap/elfoglalt egész nap. Egyszerűen minden kis zaj idegesíti, de van akit pedig semmi.

2021. jún. 22. 14:03
 22/22 anonim ***** válasza:
85%

21, Amíg leér a szemét a ledobón, az mennyi is lehet? Húsz másodperc? Hűha, ez tényleg Afganisztán.

De nem kell vergődni, elhangzott a megoldás, elő kell venni közgyűlésen a témát. Ha tényleg olyan gáz, mint a kérdező mondja, akkor az összes alatta (és szomszédja alatt) lévő lakások lakói is támogatni fogják, hiszen nyilván mellettük is elhalad a "ledübörgő" szemét.

Ha meg nem állnak ki mellette, akkor az derül ki, hogy ő a hisztis, és ha házirendbe foglalják akár az ő kívánságát, akár az átlagosabb időpontokat, akkor ott lesz a papír, hogy kinek kell tűrnie, neki vagy a szomszédnak.

2021. jún. 22. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!