A te országgyűlési képviselőd sokat tesz a városod, vagy térséged fejlődéséért? Eredményesen lobbizik a körzetéért?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 19:22
1/8 anonim válasza:
Annyit tett, hogy felújított néhány útszakaszt.
2/8 anonim válasza:
Nem, de legalább jól meg van fizetve.
3/8 anonim válasza:
Mióta ellenzéki nyert azóta sajnos csak a pusztulás és rombolás látható..
A korábbi Fideszes polgármester és képviselők sokat tettek a városért.
4/8 anonim válasza:
Az én városomban (Pest megyei, 1,5 millió plusszos városka) a polgármester csinált pár biciklisávot. Én nagyon örülök neki, mert szeretek biciklizni, az autok meg budosek, kitiltanám az összeset a városból.
6/8 anonim válasza:
Az a legviccesebb, hogy tiltás ellenére is mindennap a kocsmába ül.
7/8 anonim válasza:
Anno a 2018-as választások idején kíváncsi voltam, így megnéztem a parlament.hu honlapján, hogy eddig mit tett. Összesen két felszólalásában persze még csak meg sem említette a választókörzetét.
Néha a helyi fideszes újságban elmormol egy elmúltnyócévet, hogy mennyire a szocik tehetnek a régió kivándorlásáról meg a munkahelyek hiányáról (már 3. ciklusát tölti, ahogy a város szintén fideszes polgármestere is).
8/8 anonim válasza:
Én a XV.kerületben élek. Soha semmi nem épült. Egyszer volt 4 évig Fideszes polgármester, akkor több minden épült, mint az ellenzékiek 26 éve alatt, hát képzelheted 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!