Van olyan ember akinek már elege van a falusi életből?
Figyelt kérdés
És városba költözne.Ha igen miért?2021. márc. 30. 17:56
1/3 anonim válasza:
Én tanyán nőttem fel és 2 éve falun lakom, városban nem szívesen laknék, alapjául véve szeretem is a falusi létet, az önállóságot azonban az itt élő emberek már más tészta, rühellem őket, nagyon undorító viselkedésük van.
2/3 anonim válasza:
Én nekem igen. Nem lehet szórakozni, minden messze van. Bármit akarsz venni intézni itt nem lehet. Még nagyon bevásárolni se normálisan. Kegyetlen. Városban ezerszer jobb lenne. Mindent csak nagy energia befektetéssel lehet. Utazni kell mindenért sokat.
3/3 anonim válasza:
Jelen, az előzőkkel egyetértek, plusz a pénz hiánya miatt költöznék. A ház, kert , 2 autó fenntartása sokba kerül és rengeteg munka is van a kerttel, a házzal és soha nem ér véget. Egyszer kiszámoltam, ha egy városban laknánk egy ugyanilyen házban kisebb telekkel akkor nekünk 100.000.Ft-unk maradna meg havonta, ha lakásban akkor még több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!