Falusi közegben ez normális így?
Figyelt kérdés
Hogy egy 10 éves gyerek egyik délután kitudja miért, valamiért megijed tőlem az utcán, talán mert kapucni van a fejemen vagy kitudja, ellene biztosan nem tettem semmit, aztán este az apja házhoz jön panaszkodni és kötekedni, hogy megijedt tőlem a lánya. Amikor semmit se ártottam neki, hozzá se szóltam, még a szemébe se néztem. Faluban ez így normális, hogy valaki csak úgy rámküld valakit, mindenféle nyomós ok nélkül?2020. okt. 3. 07:38
1/5 anonim válasza:
Nem ez a visszamaradott embereknél szokás. Ez így elég általánosított. Van aki nem tudja hogyan kell közösségben normálisan élni aztán megy az egész pereputty. Csak aztán borul a bili meg "én nem azért mondtam testvér nem akarok én bajt" . Az ijen embereknél elég ha jó nagyra kinyitod a szád már attól is beszrnak.
3/5 anonim válasza:
Én is kapucnit hordok ha olyan az idő, de tőlem még nem ijedt meg senki.
Ahhoz, hogy valakivel így merjenek viselkedni, ahhoz kell hogy legyen valamilyen rossz híre az előéletében.
4/5 anonim válasza:
Valamiért nincs jó híred a faluban.
5/5 Metionin válasza:
Vannak olyan falusi, kisvárosi emberek, akik kötelességüknek érzik hogy így "jelentgessenek". Ano gyerekkoromban ha pl. nem vettem észre valakit és nem köszöntem, képesek voltak a szüleimet megállítani az utcán és bapanaszolni. Vagy suli után ha hazafelé menet elment mellettem valaki és a továbbiakban a házunk előtt is elment, akkor mindig bekiabáltak anyáméknak, hogy a gyerek jön hazafelé. 10 éve elköltöztem onnan de egyszer a nőgyógyásznál egy odavalósi asszony ült velem a váróban (nem ismerem amúgy) és pár nap múlva mondta anyám hogy megállították a boltban hogy tényleg terhes vagyok-e mert x-né látott Debrecenben a nőgyógyásznál. Na ez már egy kicsit sok volt nekem is pedig ott nőttem fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!