Máshol is ilyen bunkók a falusi emberek?
Nem, természetesen nem. Ez is egy bazi nagy általánosítás és ezzel együtt hatalmas hiba.
Falun élek.
Mi már nem is beszélünk senkivel, nem kell nekünk közös buli meg összejárás, ez a pletyka nem a szintünk.
Bolt az megvan hamar, pékség nincs, patikába nem itt megyek, nem csak azért , mert csak rendelési időben van nyitva, hanem olyanok az eladók...Boltba néha megyünk amúgy is, csak ha kimaradt valami, pl kell sajt vagy tejföl, a városban vásárolunk be, nagyobb a választék,olcsóbb, nem csak reálos dolgok vannak, meg van allergénmentes áru.
Ami neked a bácsi, nekem néni volt, nem is tudom, miért hagyta abba, az ablakon is bekiabált, bejött lehetetlen időpontokban..
Falun élek. A helyi boltba eleve nem megyünk, a közeli városban az Aldi meg ugyanolyan mint Pesten, nem pletykál senki.
A kaput eleve zárjuk, ha valaki bejönne akkor elzavarnám és megmondanám hogy feljelentem ha betör még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!