Kötelességem tűrni hogy a szomszéd kutyája ugat engem a saját kertemben agresszívan?
Figyelt kérdés
Drót kerítést át akarja szakítani. Pedig csak ott vagyok a kertemben ami az enyém. Ha nem hajlandó a szomszéd csinálni valamit ezért fel lehet jelenteni? És hol és kinek? Rendőrség?2021. márc. 29. 11:13
11/20 anonim válasza:
Hát nézd, lehetni lehet feljelentést tenni, persze.... de borítékolható, hogy nem lesz belőle semmi.
Az ország lakosságának a jelentős része ebben él szerintem. Én imádom a kutyusokat, de a szomszéd elhanyagolt idegbeteg kutyájától én is kikészülök, hogy egész nap üvölt. Sajnos nem nagyon lehet mit tenni, fülhallgató + zene nekem segít napközben a problémán.
12/20 anonim válasza:
"És csodálkozik mindenki hogy nem rajongok a kutyákért meg hogy nekem nincs."
Azért ne essünk túlzásokba...
Egy jól szocializált kutya, akivel foglalkoznak eleget, tanítják az nem viselkedik így.
13/20 anonim válasza:
Szerintem nem szocializáltság kérdése sajnos-tapasztalat :( volt mentálisan sérült kutyánk, idősebb korára megkergült- utcán rátámadt egy gyalogosra a semmiből! állatorvos mondta, hogy előfordulhat ennél a fajtánál (németjuhász). Ennyit arról, hogy mindig az ember a hibás. Azóta megtanultam, ahogy az emberek közt is van elmebeteg, sajnos a kutyának is lehet elmebaja- meg macskának is- ők sem mentesülnek a természet hibái alól..
14/20 A kérdező kommentje:
13. Ebben igazad van, azon a kutyán látszik hogy nem normális. Az a szerencse hogy nem egy nagy kutya. De szerintem nem is foglalkoznak vele, csak kevesett.
2021. márc. 29. 18:24
15/20 A kérdező kommentje:
De igazából nem tudom megállapítani mi az oka. Ha rá nézek arra az állatra az elmebeteg szó jut eszembe. De komolyan mondom.
2021. márc. 29. 18:26
16/20 anonim válasza:
Nyugat Európában kötelezik az ilyen kutyák hangszálának elvágását, ha nem hajlandó/tudja a gazdája záros határidőn belül leszoktatni az ugatásról.
17/20 anonim válasza:
16
A siro-rivo kolykokkel ugyanezt kellene tenni!
18/20 anonim válasza:
4es írja jól, jogod van a nyugalomhoz. Lehet kombinálni a megoldásokat. Valamennyit segít a kerítés átláthatatlanná tétele, esetleg még tüskés sövényt is telepíthetsz. Plusz vehetsz ultrehangos ugatásgátlót, ha van egy kis időd, nyomjad neki. Meg szórhatsz a kerítés tövébé olyan dolgokat, amik zavarják a szaglását vagy csípik az orrát. Kombináld, hátha hát valamelyik.
19/20 anonim válasza:
A kutya nem tudja, hogy az a te kerted. Mutasd meg neki az adasveteli szerzodest, attol megnyugszik.
20/20 anonim válasza:
17
Mindig sejtettem, hogy az állatvédőknek emberkínzó hajlamaik vannak.
Sőt a kutyaugatás kényszerű hallgatása is felér az emberkínzással bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!