Milyen munkát végezhet a szomszéd, hogy 5-6 órát kell
elmennie?
Figyelt kérdés
Én azért tudom, mert tanulok és ugye az íróasztalom az ablak előtt van, és látom délután, hogy elmegy otthonról kb 4 kor, és este 10-11 kor már haza jön.
Milyen munkával lehet ilyen keveset dolgozni? És még autótót is tud tankolni, mert avval jár.
Könnyen lehet, hogy emellett otthon is dolgozik - pl ha számítógépes munkája van. Amikor elmegy, az csak megbeszélés, munka leadása meg új munka elhozása.
De adott esetben "véletlen" összefuthatsz vele és megkérdezheted töle.
2013. dec. 3. 13:25
2/9 anonim válasza:
Nem volna egyszerűbb ezt tőle megkérdezni?Ha szomszédod akkor állj le vele beszélgetni.
2013. dec. 3. 13:26
3/9 A kérdező kommentje:
Még sosem beszéltem vele, így elég ciki lenne, ha "helló, a szomszédban lakom, mit dolgozol, hogy nem vagy egésznap munkában? :)"
De köszi a tippelést! :D
2013. dec. 3. 13:28
4/9 anonim válasza:
Ha nem vagytok beszélö viszonyban, akkor elöször néha fuss össze vele, és csak utána érdeklödj, pl. hogy hol dolgozol, mert munkát keresek, nincs-e ott egy hely üresen?
Mellesleg könnyen lehet, hogy 4-ig dolgozik otthon, és utána szórakozni megy....
2013. dec. 3. 13:33
5/9 anonim válasza:
Ha tudod,mikor indul útnak állj ki a kapuba,és állítsd meg,hogy nem látta e a macskád véletlen mert hívod de nem jön.Ő mondani fogja,hogy nem de siet melózni(ha szerencséd van ezt mondja)és akkor te meg rákérdezel hol melózik.Ha meg nem ezt válaszolja akkor most hirtelen nem jut eszembe mit mondj :-D
2013. dec. 3. 13:39
6/9 anonim válasza:
Már vége az iskolai oktatásnak,hogy a suhanc gyerekek itt szövegelnek feleslegesen kedves előttem író?
2013. dec. 3. 13:49
7/9 anonim válasza:
sztem délutánig hegyezi a cerkát és utána megy anyuért:)
2013. dec. 3. 13:55
8/9 anonim válasza:
Kb. milyen idős, kedves Kérdező? Mert például lehet esti műszakban árufeltöltő a hipermarketben, vagy benzinkutas (főleg, ha tud autót tankolni :D). Remélem tudtam segíteni!
2013. dec. 6. 19:34
9/9 anonim válasza:
Szerintem itt cikibb kérdezgetni. Odamenni hozzá nem az. Ki nevelte beléd ezt a baromságot? Ismétlem: nem az. Az ember eredendően kíváncsi. Sokkal rosszabb bugyuta terelőutakon érvényesíteni ezt vagy önbecsapó módon letagadni ("á, én nem"). Éljen az egyenesség! Én tudom értékelni és igazából, ha kilép a buta, konvencionista gondolkodásból az illető, akkor ő is fogja tudni értékelni. Nem kell, hogy értsd ezt most, elég, ha elhiszed.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!