Mit tegyek ha a szomszédom figyel?
Tudom rengetek ilyen kérdés kering itt a Gyakorin,te szeretném,hogy ha az enyémre is válaszolnátok.
Szóval a story egy kicsit hasonlít ehhez: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok__..
Én egyedül élek egy családi házban,és múltkor,mikor vittem ki a szemetet,láttam,hogy megmozdul a függönye a szomszédnak(ő a szemben lakó szomszédom). Meg múltkor mentem kocsival a boltba,és a nő pont akkor akart kijönni a házból,nyitotta már a kaput,de látta,hogy ott vagyok kocsival ezért elment. A nevüket sem tudom,a postaládára nem tették ki. És komolyan idegesít,hogy figyel,mert legutóbb amikor a leveleket gereblyéztem össze,és láttam,hogy az ablaka sarkából figyel.
Tényleg milyen szemét emberek vannak, képesek kinézni a saját lakásuk ablakán sőt még a házuk kapuját is ki akarják nyitni.
Fölháborító! Milyen szomszéd az ilyen!
Mindenki a másikat figyeli..
Az együttéléshez hozzátartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!