Lottómilliomosként melyik országba éri meg kitelepülni?
Figyelt kérdés
Mindenképpen olyan helyen volna jó ahol a pénz többet ér, vagyis szegény a régió vagy ország, mert több fog érni a pénz.
Gondoltam borsod vagy nyírség térségére, vagy dél-baranya térsége itthon.
Külföldön olyan országok jöhetnének számításba, ami eu tag vagy legalább politikailag és gazdaságilag fejlett,ahol nem kormánypuccs meg diktátorok által van szabályozva egy adott ország vezetése.
Erdély, bulgária is gondolkodóba ejtett
2021. márc. 23. 18:22
11/24 anonim válasza:
A Pár millió euró legyen 2 milla. Az 650-700 millió forint. Ajánlom Borsod Csenyéte falu. Már 600 000 forintért lehet házat venni.
13/24 anonim válasza:
Borsodban ha meglátjak hogy gazdag vagy,nem lesz nyugalmad.
Balaton parti települések,vagy nagyobb városok,ill.agglomerizációja jöhetne szóba.
Külföldön vennék egy szigetet,ahol meleg van.
14/24 anonim válasza:
Ja, most látom a kérdező írta, nem szóltam. Viszont akkor többszörösen érvényes amit írtam, inkább mennék egy nyugis osztrák kis városba, minthogy megvegyek egy borsodi falut magamnak és jampeckodjak a piros adidas melegítőmben.
15/24 anonim válasza:
Persze, pár millió euró nyersz és a gyakorin kérdezed meg hová költözz. xD
17/24 anonim válasza:
Nekünk is. 18/l és 18/l ikrek.
18/24 anonim válasza:
16 os vagyok. 3 Barinőmmel várjuk, hogy írj!
19/24 anonim válasza:
Budapest agglomerációjában venni egy hektárnyi földet, tenni rá egy házat, fákat, ruhákat, magas kerítést, kutat, napelemet. Kb elment 150 Milla, de kényelmesen elleszel benne 40 évig, a 17#-es ikrekkel.
20/24 anonim válasza:
A pár millió eurót befekteted, és ott élsz, ahol csak akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!