Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lottómilliomosként melyik...

Lottómilliomosként melyik országba éri meg kitelepülni?

Figyelt kérdés

Mindenképpen olyan helyen volna jó ahol a pénz többet ér, vagyis szegény a régió vagy ország, mert több fog érni a pénz.

Gondoltam borsod vagy nyírség térségére, vagy dél-baranya térsége itthon.

Külföldön olyan országok jöhetnének számításba, ami eu tag vagy legalább politikailag és gazdaságilag fejlett,ahol nem kormánypuccs meg diktátorok által van szabályozva egy adott ország vezetése.

Erdély, bulgária is gondolkodóba ejtett

2021. márc. 23. 18:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Borsodban pont annyit ér a pénzed, mint akárhol az országban. Én kétlaki lennék, nyáron Skandinávia, télen Mediterráneum valahol.
2021. márc. 23. 18:29
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
Erdély ország nem létezik. Akkor te Román állampolgár leszel. Lottómilliomosként mindegy hol laksz. Attól mert Borsodba mész, ugyanúgy forintal fogsz fizetni te ostoba fajankó.
2021. márc. 23. 18:30
 3/24 A kérdező kommentje:

Töredéke az ingatlanárak az ország többi részéhez képest.

Kaját persze mindenhol venni kell, de az ingatlan a legalapabb dolog.

2021. márc. 23. 18:31
 4/24 A kérdező kommentje:

Szia 2es!

Mi a baj drága?

Rossz kedved van?

2021. márc. 23. 18:32
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
#3: Az ingatlanárak tényleg alacsonyabbak, de annak oka is van. Amúgy meg lottónyertesként mit érdekelne az?
2021. márc. 23. 18:34
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Tévedsz barátom. Csak olyan falvakban töredéke, ahol a gyermekeket a varjú hozza, nem a gólya, és a postagalamb is golyóálló mellényt visel. Milliomosként szerintem nem szeretnél egy vályogkunyhóban lakni. Többet kell költened biztonsági cuccokra, mint egy átlag embernek a házára. Célpontá válhatsz, ha megtudják hogy teli vagy, ők meg segélyen tengődnek.
2021. márc. 23. 18:36
 7/24 A kérdező kommentje:

Pár millió euró ami lett.

Ez azért az ember élete végéig nem elég, de ha beosztja az ember, elég tud lenni.

48 éves vagyok.

2021. márc. 23. 18:37
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem költöznék alacsonyabb életszínvonalba azért, hogy ott többet érjen a pénzem, pláne nem ha épp milliókat nyertem. Ez legfeljebb azoknak jó, akiket nem zavar, hogy szarul érzik magukat de közben mindenképp villantani akarnak a környezetüknek.
2021. márc. 23. 18:37
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Pár millió euróból minek mennél egy szegény régióba... Főleg ha 48 éves vagy, ez a pénz valószínű elég lesz akkor is, ha szuper helyen laksz.
2021. márc. 23. 18:39
 10/24 anonim ***** válasza:
74%
Na, kuncsorgott már valaki pénzért üzenetben? :D
2021. márc. 23. 18:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!