Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban hogyan kezeljem az...

Panelban hogyan kezeljem az agresszív szomszédomat?

Figyelt kérdés

Vettem egy panel lakást. Faterom segítségével teljesen felújítottuk 2 hónap alatt. Általában munka után dolgoztunk rajra 3-6 ig. A ház szabályzata ennyit engedett. Én erre oda is figyeltem és állandóan gyomorgörccsel dolgoztam, nehogy valakinek kényelmetlenséget okozzak. Nyilván zajjal járt az egész. Minden egyes emeletre kitettem a számomat, hogyha valakinek gondja van keressen bizalommal. Senki nem keresett.

Be is fejeztük a felújítást novemberben. Azóta egy hangosat nem köhögtem a lakásban. A minap, tehát több mint 3 hónappal a felújítás után(március 16.) felfúrtam egy szekrényt. Túlzás nélkül 2x10 sec. 2 tipli, kész. Mondjuk hibáztam mert mindezt 19:05 körül tettem. 5 perc múlva hallom hogy valaki ráfeküdt a csengőmre és addig nyomta amíg nem nyitottam ajtót. Valamelyik szomszéd volt, de nem a közvetlen körülöttem lévők közül. Akkor aztán ordibálva rázendített, hogy én felköltöztem BP-re és én november óta csak fúrok faragok, senkit se tisztelek, mit képzelek magamról, fel leszek jelentve, szólnak rólam a közös képviselőnek. Aztán még vagy elmondta 3x hogy feljelent. Azzal kezdtem hogy bocsánat, végeztem már, nem lesz többször ilyen, azt gondoltam ezzel megnyugszik. De csak nem hagyta abba. Nem lehetett mondani semmit neki. El volt kattanva. Csak mondta a magáét. Neki állt papolni a tiszteletről is. A feljelentés, meg a mit képzelek magamról mondatokat még vagy 2szer megismételte, aztán elment. Mindezt ordibálva a folyosón.

Nyilvánvalóan valami elkattant nála, és alapvetően is egy bunkó és nem is a fúrás vagy én vagyok a boldatlanságának az oka, de mégis, szerintetek az ilyen embert hogy lehet/hogy kell kezelni? Mit lehet mondani neki, hogy a lehető leghamarabban lezárjam az ilyen szituációkat? Csukjam rá az ajtót? Félni nem félek tőle, csak a hangja nagy. Biztos vagyok benne, hogy meg fog látogatni még. Nem szeretném hallgatni az alaptalan fenyegetőzéseit. Rendőrt se akarok hívni rá, azzal sztem csak mégjobban felidegesíteném. Köszönöm előre is.

Ha meg tényleg ekkorát hibáztam, hogy az első találkozáskor ilyeneket kell mondani nekem, Akkor légyszi ti is küldjetek el melegebb éghajlatra és akkor én is megnyugszok :D.

2021. márc. 17. 08:15
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem felhalmozódott benne a dolog, hiszen hónapokig nem volt nyugta a felújítás zajától és most félt, hogy ismét nekiállsz felújítani és mindezt 7 órakor, amit kifejezetten tilt a házirend. Jól kezelted a helyzetet, neki volt igaza, elismerted, bocsánatot kértél, mostantól figyelj erre és probléma megoldva.
2021. márc. 18. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!