Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem merek panelban énekelni,me...

Nem merek panelban énekelni,mert félek hogy a szomszédok hallják és az tök ciki lenne. Más is van így vele?

Figyelt kérdés

#ének #para #zsémbesszomszéd
2021. febr. 6. 14:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem csöngess át, hogy szeretnél egy koncertet adni a lakásodban, hívd át őket ültesd le őket, - megjelenés öltönyben és estélyiben, pezsgőt ropit hozzanak, a műsort te adod- és adj nekik egy ének koncertet.

Amikor majd a többi napon énekelsz már nem fognak beszólni neked...

(tudod... A jég hátán is...)

2021. febr. 7. 19:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne énekelj! Üdv: a szomszéd.
2021. febr. 8. 07:40
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

A csendóra este 10-től reggel 8-ig, és DU 3-tól 5-ig. Ezenkivül énekelhetsz,

nem kifogásolhatja. Én is panelban lakom, de a csendórán kivül, valakinél mindig kalapálnak, vagy elektromos kéziszerszámot haználnak, ez sokkal hangosabb, mint az éneked, és nem is kellemes. Szerintem keresd meg a legérzékenyebb szomszédot, és kérd meg, hogy legyen türelemmel, szeretnél énekelni, a (pl.) hétvégen. És utána, egyre gyakrabban, végül bármikor, ha a lépcsöházban találkozol vele, mindig kérdezd, hogy zavarod-e nagyon.

2021. febr. 9. 15:20
 14/18 Tárnok Misi válasza:
76%
Szerezz be egy kukorica srótólót. Ha azt bekapcsolod,nyugodtan énekelhetsz mellette.
2021. febr. 13. 13:51
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Gyerekként társasházban laktunk, és ott is minden áthallatszott. Nem érdekelt. Ha jó a kedvem, miért ne énekelhetnék? Így lettem zenész, így szoktam meg a közönséget.
2021. febr. 13. 15:10
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
15: És gyúrós is vagy, wow.
2021. febr. 16. 21:02
 17/18 Imrici válasza:
100%
Nem túl hangosan, otthoni munka közben szerintem nyugodtan dúdolgathatsz, vagy énekelhetsz. Ha abbahagyod, még lehet át is kopognak, hogy folytasd! Ha valakit zavar, azt illik tiszteletben tartani.
2021. ápr. 1. 08:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta sok víz lefolyt a Dunán, kedves 16-os. Most autoimmun izomsorvadásban szenvedek, és már csak egy pálcikaember maradt belőlem.
2021. ápr. 3. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!