Nem merek panelban énekelni,mert félek hogy a szomszédok hallják és az tök ciki lenne. Más is van így vele?
Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 14:54
1/18 anonim válasza:
Énekelj, akinek meg nem tetszik, üsd le egy fapapuccsal !
2/18 anonim válasza:
Igen, ez a panel átka. :D Mármint én nem szeretnék énekelni, mert nem jó a hangom, de ha jó is lenne, akkor sem tenném panelban.
3/18 anonim válasza:
Ha énekelni akarsz, szigeteltesd le a lakásod vagy menj stúdióba.
4/18 anonim válasza:
Amíg nem hangosítod ki, addig nincs vele baj. Ennyi erővel beszélgetni, normális hangerőn tévét nézni, zenét hallgatni se szabad. Onnantól probléma, amikor jó hangosra kihangosítod, bár ezt főleg a gitárosok szokták, meg a szintisek. Az már tud zavaró lenni. Amúgy én mit szóljak? A feleségem énekesnő, így akár tetszik akár nem, minden nap hosszasan hallgatnom kell. De nem bánom, szeretem hallgatni. Ha vagy annyira jó, téged is elviselnélek szomszédnak, bár mi kertesben lakunk, jól lehangszigetelve, így minket se hallanak, de mi se hallunk senkit.
5/18 anonim válasza:
Jól teszed. Senki se kíváncsi a hangodra, gondolom te se szívesen hallgatnál éjszaka vadul szexelő párokat igaz?
8/18 anonim válasza:
Miért ne énekelhetnél? Ne állj ki az erkélyre, és ne részegen ordíts, meg persze ne éjszaka csináld.
9/18 anonim válasza:
Énekelj csak. Van távcsöves puskám és jól célzok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!