Szóval a szemközti házban (lakó telep) lakik 1 csaj, aki sosem húzza be a függönyt és állandóan meztelenül járkál a lakásba, sőt még főzni is úgy szokott.
Nem tagadom, távcsővel szoktam nézni, nagyon bejön.
Szerintetek ciki? amúgy nem ismerem
szerintem nincs pasija, sose látok ott senkit.
Arra gondoltam, hogy megváltoztatom a wifi nevemet valami olyasmire, hogy "Meztelen csaj bejössz" v ilyesmi, jó ötlet szerintetek?
Ha ez igaz, akkor jobb ötletnek tűnik átmenni hozzá mondjuk szegfűszegért.
2020. okt. 17. 00:51
2/11 anonim válasza:
Hát szerintem ez inkább creepy egy kissé, én lehet kicsit betojnék a helyében. Főleg ha egyáltalán rájön hogy róla van szó mert az se biztos. Miért nem csengetsz be inkább hozzá? Valahogy nem bunkó tirpák módra megmondhatod neki hogy láttad őt egy párszor ruha nélkül és tetszik neked, ezután már rajtatok múlik mi lesz ebből.
2020. okt. 17. 00:53
3/11 anonim válasza:
Nezd, en megertem hogy unatkozol, de nem tudod lekotni magad egy picit jobban mashol?
2020. okt. 17. 00:54
4/11 A kérdező kommentje:
Előző, sajnálom, amiért unatkozol, én nem!
És most is kint van a konyhában, valami piát csinál!
2020. okt. 17. 01:00
5/11 anonim válasza:
Aha, azóta meg épp a kanapén masztizik ugye?
2020. okt. 17. 01:20
6/11 anonim válasza:
Távcsővel kukkolsz valakit, mint valami perverz vén szatír, de nem unatkozol, mi? Remélem majd ha a csaj megtudja, leb*sz neked egy akkorát, hogy Miki Egér füleid lesznek, hülyegyerek.
2020. okt. 17. 02:54
7/11 anonim válasza:
Ha ez igaz:
Mit gondolsz, ha összejönnél vele, nem lenne kirakatban a nemi életetek, vagy bármi más? (aki ennyire "kitárulkozik a világ előtt" csak egymásra tartozó dolgokat vajon nem tenne a kirakatba?
Ismertem olyanokat, akik távcsővel kukkoltak szomszéd házat éjszakánként hasonló okokból, mert nem volt életük és lelki sivárságukkal nem akartak szembenézni.
Ha nem igaz:
Elég sok tevékenységet lehet találni az unalom helyett.
2020. okt. 17. 04:23
8/11 anonim válasza:
A baratom is a haverjaval mindig agyonröhögte magat az ugyanilyen szembelakón, mivel hire is ment a lakotelepen kirakta a föberlöje
2020. okt. 17. 07:32
9/11 anonim válasza:
Hol laksz? Település utca házszám...?
Légy férfi és ird ki!😃
2020. okt. 17. 08:38
10/11 anonim válasza:
Mit gondolsz, hogy majd ha megváltoztatod a wifi-nevedet, összejöttök? :D Észre se venné, mivel: 1.) el sem megy odáig a jel; 2.) mi a tökömért keresne wifit otthon, mikor ott a sajátja; 3.) egy lakótelepen annyi wifi van, mint égen a csillag. De jófej vagyok és szurkolok neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!