Ciki 25 nm2-es albérletben lakni 30-asként?
Egyedülálló vagyok, ennyit engedhetek meg magamnak a fizetésemből. Mellette fenntartom az autómat is. Nem lelakott, jó környéken van, szépen berendezett, csak valahogy nem így képzeltem el az életem 30 évesen.
Ha mondjuk egy 2 szobás lakás lenne akkor az nem zavarna ennyire.
Az autót nem adom el, nem opció, kell a munkámhoz, de ha nem lenne sem tudnék annyival többet kiadni egy nagy lakásra.
Nem ciki.
Ilyen baromságot kérdezni.....
Nem az.
Amelyik vendégedet meg esetleg zavarja, az nem érdemes arra hogy foglalkozz vele.
Régebben hoztam ide nőket (alapvetően komoly kapcsolat célból) és volt aki megjegyzést tett rá, hogy azért milyen kis helyen élek. Volt aki meg elégedett volt, de legalább az is kiderült, hogy ki az aki anyagias, meg ki az aki téged szeret :D szóval még ilyen téren jobb is, mert ha egy palotában élnél ilyen anyagias nőket nehét lenne kiszűrni.
Téged pedig miért kellene, hogy zavarjon? Egyedül bőven ellehet férni 25nm-en. Még fürdőszoba (+wc) is van a lakásodban. Gondolom még egy kis konyha is meg a szoba. De ennél több miért kellene? Ha 2 szoba lenne, a másik állna üresen? vagy pakolni akarnál oda? :D
25nm-en nem ritka, hogy 3-an élek, gyerekkel, szóval, egyedül.. még ,,szerencsés'' is vagy.
Nő vagyok :)
Köszönöm a válaszokat!
Elsovel ertek egyet.
A gyerekes gondolkodas cikibb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!