Még mindig szoktak falun másokat kibeszélni?
Figyelt kérdés
Kisvárosban éltem 20 éves koromig, ott is tapasztaltam, hogy az emberek szeretnek pletykálni.
Másnak van tapasztalata evvel kapcsolatban?
2021. jan. 24. 12:51
12/14 anonim válasza:
Igen és undorító, hülyeségeket találnak ki és terjesztik.
13/14 anonim válasza:
Éltem mindkét helyen. Határozottan kijelenthetem, hogy a falu ebből a szempontból hátrányosabb.
14/14 anonim válasza:
Teny hogy megy a falun a pletyka de nem mindenkirol!
Nem kell ettol tartani. Van nagyon sok joindulatu es segitokesz ember.
A regi szomszedaim, akik most is meg a szuleim szomszedjai, ok rendes emberek, segitokeszek, csendesek, nem balheznak.
Vannak viszont olyan emberek akik botranyokkal teli eletet elnek es viccen kivul, meg a szomszed falubol is hallottam olyanrol aki allitolag illegalis dolgokkal kereskedett, elkezdte szorni a penzt, bedilizett, valami miatt lecsuktak, stb ... es a lista folytatodik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!