Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Háromgyerekes család a panelban?

Háromgyerekes család a panelban?

Figyelt kérdés
A felettünk lakó fiatal párnak hárok gyereke van. A legidősebb 7 éves, a legfiatalabb 2-3 éves. Azt tudni kell, hogy ezt a párt már a gyerekek születése előtt is gyűlölte az egész ház, mert hát nem túl kultúrált emberek, éjjel-nappal hangoskodtak. Én tisztában vagyok azzal hogy a panel ezzel jár meg azzal is, hogy a gyerekek azok gyerekek. De ha a gyerekek épp nem a csupasz laminált padlón játszanak építőkockákkal vagy üveggolyókkal, akkor mind az 5 ember teli torokból üvölt. A nő ilyen jó magas frekvencián kiabál a gyerekekkel hogy még az űrből is hallják, a férj meg artikulálatlanul üvölt. Ez természetesen csak a gyereket nem zavarja, akik szintén üvöltenek. Voltam már fent ezügyben, természetesen az volt a válasz hogy hát gyerekek, nem tudnak velük mit kezdeni. Ha csak ütöm a csövet (nem szaladhatok fel mindig, ez napi probléma és néha elpattan a húr) akkor meg nekik áll feljebb és szitkozódnak. A kérdés az hogy mit lehet tenni ha az ember néha szeretne pihenni egy háromgyerekes család szomszédságában? Ugye nekem is jogom van hozzá?

2020. okt. 24. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na ezért kene bevezetni hogy ne lehessen ennyi gyereket szulni egy kis lyukba
2020. nov. 1. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Gyártsad a videókat, telóval a kézben járjál fel, ha félsz, legyenek veled még páran, ne én mondja már el, mennyi 1x1!
2020. nov. 1. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elegem lett a szomszédok hangoskodásából elkezdtem ütni a csövet meg ugatni. Azóta egy mukkot se hallottunk... Nem tudjuk mi lett velük...
2020. nov. 14. 05:58
 14/17 A kérdező kommentje:
#13, ezek szerint mégis lehetséges a gyerekek nevelése
2020. nov. 14. 08:59
 15/17 anonim ***** válasza:
nagyon sajnállak. viszont a plafont elég jól lehet szigetelni.
2020. nov. 14. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Két dolog van,vagy elköltőznek vagy csenbe lesznek.Az egèsz házat nem tarthatjak sakkban.

40-50 db.több nem lehet.

Kell jelenteni.

2020. nov. 14. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
8/16-os jól mondja.Egyébként az indokolatlanul hangos zajkeltés nappal is csendháborításnak minősül,nyugodtan jelentheted őket.Az ilyen bunkók szeretnek azzal érvelni,hogy nappal azt csinálnak amit akarnak.Hát nem.
2020. nov. 15. 05:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!