Nàlatok is idegesítő a gondnok a tàrsashàzban?
Figyelt kérdés
Reggel 7kor màr húzkodja a kukàkat ki,ami csörög zörög,dübörög. Amikor felmos akkor nagyon hangosan beszélget mindenkivel aki épp jön a folyóson. Hangosan ràköszön(üvölt kb) a 100méterre lévő emberre. Nem egyszer ébredtem fel miatta,pedig fuldugoval alszok . Legalabb hetvegen nem csinalja ezeket,csak hetkoznap. Titeket nem idegesitene?2020. okt. 14. 08:34
1/8 anonim válasza:
Reggel 7 kor én már rég nem alszom hétköznap, szóval nem zavarna.
2/8 anonim válasza:
Nálunk hajnal 4kor csinálja ezt ráadásul a kukatároló ajtaján nincs kilincs ezért csapkodni kell. Ezután 5 fél6 körül jön a kukásautó és pont az ablakom előtt szarakodik mindig mindenki. Azért én ebben az időpontban még szeretnék aludni ha lehet. De pl. a kertészeti melókat is 7 körül kezdik itt a parkban, szabadságom alatt sem tudtam 7nél tovább aludni mert akkor már füvet nyírtak, láncfűrészeztek meg ilyenek. Szóval igen rohadtul zavaró tud lenni amikor 8 előtt már nem bír magával senki.
3/8 anonim válasza:
Én el tudok vonatkoztatni az ilyen zajoktól, de ha zavarna, akkor megkérném, hogy kicsit csendesebben nyomassa már. Mondjuk én 7-kor már dolgozom... 🤔
4/8 anonim válasza:
Abba belegondoltál, hogy ha reggel 5-kor, 6-kor vagy 7-kor nem húzza ki valaki a kukákat, akkor nem viszi el a szemetet a kukásautó?
Egy társasházban laksz ami zajjal jár. Ha nem bírod a zajt akkor költözz egy családi házba!
5/8 anonim válasza:
Ilyen esetekre jo a fuldugo.
Mindig lesz valami zaj, meg ha csaladi hazba koltozol, ott is lesznek szomszedok.
Ez nem hozzaallas, nyilvan vannak esetek amik tarthatatlanok, de amiket felsoroltal, azok nem tartoznak ebbe.
6/8 anonim válasza:
Nálunk? Milyen gondnok? Aki itt van, az csak arra koncentrál, hogy szedegesse a különböző díjakat, - aztán mehetsz, ahová csak akarsz. Poloskával fertőződött meg a ház. Idejében jeleztük, hogy lehetőleg minél hamarabb megoldjuk - közösen - a fertőzés felszámolását. Már három - saját költséges - irtáson túl voltunk, mire szervezett egy irtást. Naná, hogy nem engedtem be az irtót, mert az utolsó irtás hatóanyagát semlegesítette volna a tevékenysége. Ezek csak azért reszketnek, hogy nem fizetsz ezt vagy nem fizetsz azt, - amikor nekik lenne valami dolguk, akkor meg elsunnyognak. Nyilván van pozitív kivétel is - és ezektől az emberektől elnézést kérek, mert nem nekik szólt az írásom, - de nem ez a jellemző. Ebben az országban csak díjak, jutalékok szedegetése, jövedelmek csipegetése megy profin, a többi meg "bableves".
7/8 anonim válasza:
5-ös: a füldugó megoldás lehet de csak akkor merek azzal aludni ha tudom, hogy valaki más ébren van rajtam kívül mert akármi történik a lakásban biztos, hogy nem fogom meghallani.
8/8 anonim válasza:
7-es, azert a fuldugo nem 100%-osan szuntet meg minden zajt.. ha valami “komoly” dolog tortenne azt meghallanad. En egyedul elek, es mindig fuldugoval alszom, volt olyan hogy a csap elkezdett magatol cseperegni, es meghallottam, tehat akinek alapbol jo a hallasa, ilyentol nem kell tartania
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!