Ausztria/Németország/Svájc közül ha választhatnál hova mennél legszívesebben dolgozni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mivel elég komplex sok tényező miatt úgyhiszem nem lehet összehasonlítani. De arra lennék kíváncsi, hogy ami úgy egyből jön érzés pozitívat negatívat összevetve puff pl Ausztria.
Amire ez a kérdés leginkább ki van hegyezve, hogy merre induljak. Ausztria jó biztonságos élhető, nincsenek elszállva az árak. Németországban kicsit gyengébb a fizetés és talán megélhetés szempontjából is ha a lakást/élelmiszerárakat nézem itt lehet kijönni a legjobban. Tudom helyfüggő, de átlagban értem.
Svájcban még nem voltam, lenne lehetőségem, de olyan idegen egy kicsit és még a magas fizetés ellenére is sok minden olyan drága, egy kicsit olyan zárt világ, lik luk faluk stb..
2020. szept. 29. 08:36
21/21 anonim válasza:
Svájcba meg a toblerone miatt. :)
Kár higy már azbis mondelez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!