Mit lehet ilyen szomszéddal kezdeni?
Panel ház, alsó szomszéd, elmeroggyant lakó. Pár éve átalakíttatta a lakását, kivágatta a nappali és konyha közti falat, és a nagyokos oda tervezte a háló részlegét, ahol a konyha volt eredetileg.
Arra már nem gondolt, hogy más ilyen ökörségbe nem fog bele, és eredeti alaprajz szerint használja a lakását, ahogy mi is.
Konyhában főzünk, eszünk, mint minden normális lakó, és ezt az idegbeteg nőt zavarják a konyhában keletkező zajok, mert nem tud tőlünk pihenni napközben :D
" széket össze vissza tologatjuk, hangosan rakjuk el a tányérokat stb"
Én empatikus embernek tartom magam, próbálok másokra figyelni, értsd nem üvöltetem a tv-t rádiót stb, de itt nem érzem magunkat hibásnak, hogy rendeltetésszerűen használjuk az eredeti alaprajz konyháját.
Miért nem rakatott hangszigetelést?
Viszont az teljesen oké neki, hogy átpakolta a másik oldalra a konyharészlegét, és árad fel a kajaszag, + hétvégente 12ig az erkélyen vihognak
Már 1-2 éve veri a nyálát ez miatt, előtte érdekes módon nem zavarta évekig. Bekattant állítólag a nő. Egyszer jól eküldtük a ... azóta nem jött fel soha, csak felkiabál. Meg ha fúrnak valahol a házban azt mondja mi csináljuk, meg ilyenek :D teljesen bolond.
Ilyen hangos szivatásokba nem szívesen fogok bele, engem is irritálna az értelmetlen zaj, meg másokat is szivatnék vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!