Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet ilyen szomszéddal...

Mit lehet ilyen szomszéddal kezdeni?

Figyelt kérdés

Panel ház, alsó szomszéd, elmeroggyant lakó. Pár éve átalakíttatta a lakását, kivágatta a nappali és konyha közti falat, és a nagyokos oda tervezte a háló részlegét, ahol a konyha volt eredetileg.

Arra már nem gondolt, hogy más ilyen ökörségbe nem fog bele, és eredeti alaprajz szerint használja a lakását, ahogy mi is.

Konyhában főzünk, eszünk, mint minden normális lakó, és ezt az idegbeteg nőt zavarják a konyhában keletkező zajok, mert nem tud tőlünk pihenni napközben :D

" széket össze vissza tologatjuk, hangosan rakjuk el a tányérokat stb"

Én empatikus embernek tartom magam, próbálok másokra figyelni, értsd nem üvöltetem a tv-t rádiót stb, de itt nem érzem magunkat hibásnak, hogy rendeltetésszerűen használjuk az eredeti alaprajz konyháját.

Miért nem rakatott hangszigetelést?

Viszont az teljesen oké neki, hogy átpakolta a másik oldalra a konyharészlegét, és árad fel a kajaszag, + hétvégente 12ig az erkélyen vihognak

2020. szept. 12. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Éled az életed, aztán ha átjön panaszkodni hozzád akkor mondd meg neki, hogy nyugodtan hívjon rendőrt.
2020. szept. 12. 11:49
 2/11 A kérdező kommentje:
azt szokta csinálni, hogy felordibál a fürdőszobánál, vagy a közös erkélyen kiabál :D Teljesen bolond
2020. szept. 12. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem tudom, hogy maga a panelház kihez tartozik. Szövetkezethez? Széphő? Ki a panel épületnek az üzemeltetője? Ők vajon engedélyezték az ilyesfajta átalakítást? Vagy csak önkényesen csináltatta meg? Statikus megvizsgálta? Engedélyezte? Ennek járj utána, ha nem volt engedélye az átalakításra, jelentsd fel a rohadtat.
2020. szept. 12. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Lemenni, becsengetni szájbavágni.
2020. szept. 12. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Közös k-nak szólni, hogy hívjon statikust, mert repednek nálad a falak, mióta az alattad lakó kivetette a tartófalakat
2020. szept. 12. 12:03
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Minden házba van egy közös k azaz közös krva?
2020. szept. 12. 12:26
 7/11 A kérdező kommentje:

nem tudom, szerintem az nem számít tartó falnak, de igazatok van, kijárna neki :)

Igen, minden házban van egy hülye.

2020. szept. 12. 12:35
 8/11 anonim ***** válasza:
21%
Ha panel, akkor minden fal tartófal
2020. szept. 12. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez hülyeség, a panelba se minden fal tartófal.
2020. szept. 12. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer majdnem ilyen lakást vettem, de jó, hogy a jobbik eszemre hallgattam!

Ha feljön, akkor mondd azt, hogy oké, rendben, utána meg sz*rd le és csinálj mindent ugyanúgy. Vergődjön csak. Ha felkiabál, akkor a hangfalakat fektesd le a földre és tedd be neki Kasza Tibi - Költözz el című számának refrénjét loopolva.

2020. szept. 14. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!