Agyilag sérült másokkal ordítozó szomszéddal/környékbelivel mit lehet kezdeni?
videóra venni, és amikor józan, megmutatni neki
közös képviselő vagy ilyesmi létezik ott?
Hm, nálam is hasonló a helyzet, de itt egy kocsma van, meg a szomszédban egy idegbeteg nő.
A kocsmában van egy tag, aki rendszeresen üvölt, még ha egyedül van, akkor is. Végigordítja az egész falut.
Már gondoltam beírok valami unatkozó ketrecharcos fórumba, azok keresnek mindig valami prédát, akit ok nélkül agyon lehet verni...
Rendőrt hiába hívsz, mert mire kiérnek, már alszik a figura, vagy elhúzott.
Közös képviselőnek pedig kéne tudni, próbálj meg jegyzőhöz menni, vagy a rendőrség egy próbát megér.
Igen :( de én egy fiatalabb nő vagyok és nincs kedvem nekimenni hogy utána összeverjen.. barátom szerint nem kell senkinek megütnie,odáig nem fajul. Minket így nem szidott. De a közösképviselőt nagyon ocsmányul kb fenyegette. Nekem csak annyit szólt h ne szóljak ki mert "beveri" vagy kb ilyesmi amit írtam a kérdésnél.
Aztán fényes nappal jön & mindenkinek köszön.. Spray van nálam. Ezt leszámítva tök biztonságos a környékünk! Ez a gócpont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!