Az albérletet ott lehet hagyni, ha beüt a távoktatás az egyetemen? Mert én nem fogok lakbért fizetni, ha nincs tanítás.
Ki az az elmebeteg, aki egy ilyen primitív figurának kiadta a lakását?
Úgy vagy te fiacskám egyetemista, mint az utcabeli kóbor macska!
Napi provokatív!
Az egész történetnek az a kulcsa, ahogy már többen is leírták, hogy a szerződésben MIT ÍRTÁL ALÁ?
Attól még, hogy nem lakod a lakást - határozott idejű szerződés esetén - a fizetési kötelezettséged fennáll.
Nem írom le megint bő nyállal, de:
Bíróság -> végrehajtó -> mindenkori jövedelmed 33%-a, kocsid, örökséged, ingatlanod, nyugdíjad ugrik, míg a tőkét, annak kamatait,
az eljárási költségeket ki nem fizeted!
Hát így ugrálj!
Utálom Pestet és az albérletet.
Inkabb fizetem akkor csak legyen távoktatás és ne kelljen ott lakni
Akkor minek vetted ki, ha nem fogsz ott lakni?
Amúgy volt nekem is egy ilyen idióta lakóm. Azt hittem, ha bezár az esti suli és nem kell azon a két napon bejárni a héten, az fel jogosítja arra, hogy ne is fizessen. Fel is mondta a szerződést, de bukta a kauciót. Ja de azt vissza akarta kapni xdd. Jót röhögtem, csak a baj volt vele, a szomszédok se bírták. Hülye kis pcsa. Aztán kikoltozesnel majdnem kB megverték, hogy a csúnya nem adja vissza a jól megérdemelt kauciót...
Ja és meg is lopott.
Ugyanolyan paraszt vagy te is, az se tudom, hogy került GIMNÁZIUMBA.
Mert nem számítottam rá, hogy távoktatás lesz!!
Az az idióta aki albérletet vesz ki.
Nekem saját lakásom lesz
Engem ugyan nem fog egy főbérlő se megkopasztani.
Itthagyom ezt a fos egyetemet, elmegyek szakmat tanulni, leszek egyéni vállalkozó vidéken, lesz egy saját családi házam es akkor majd szarhatok a köcsög főbérlőkre
Napi kamu.
Nem értem miért jó folyton ezt az "elmegyek inkább szakmát tanulni" dolgot nyomatni :D
Kérdező, annyi eszed van mint egy marék molylepkének és ez a molylepkékre sértő.
Az életben nem sokra fovod vinni ilyen hozzáállással. Pampogsz itt, de te voltál az aki egyetemre ment és albérletet vett ki. Senki se tartott pisztolyt a fejedhez. Az életben nem sokra viszed majd. Ilyen mentalitással még közmunkás sem lesz belőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!