Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az albérletet ott lehet...

Az albérletet ott lehet hagyni, ha beüt a távoktatás az egyetemen? Mert én nem fogok lakbért fizetni, ha nincs tanítás.

Figyelt kérdés

2020. szept. 7. 22:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát hogy hazamegyek vidékre és tudok dolgozni. Az albérlet meg max áll üresen, mit lehet tenni?
2020. szept. 8. 10:56
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Ki az az elmebeteg, aki egy ilyen primitív figurának kiadta a lakását?

Úgy vagy te fiacskám egyetemista, mint az utcabeli kóbor macska!

Napi provokatív!

2020. szept. 8. 13:20
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Az egész történetnek az a kulcsa, ahogy már többen is leírták, hogy a szerződésben MIT ÍRTÁL ALÁ?

Attól még, hogy nem lakod a lakást - határozott idejű szerződés esetén - a fizetési kötelezettséged fennáll.

Nem írom le megint bő nyállal, de:

Bíróság -> végrehajtó -> mindenkori jövedelmed 33%-a, kocsid, örökséged, ingatlanod, nyugdíjad ugrik, míg a tőkét, annak kamatait,

az eljárási költségeket ki nem fizeted!

Hát így ugrálj!

2020. szept. 8. 13:27
 14/23 A kérdező kommentje:

Utálom Pestet és az albérletet.

Inkabb fizetem akkor csak legyen távoktatás és ne kelljen ott lakni

2020. szept. 8. 13:38
 15/23 A kérdező kommentje:
Az egyetemet meg inkább otthagyom, nem érdekel h fizetni kell 1 évig
2020. szept. 8. 13:39
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

Akkor minek vetted ki, ha nem fogsz ott lakni?

Amúgy volt nekem is egy ilyen idióta lakóm. Azt hittem, ha bezár az esti suli és nem kell azon a két napon bejárni a héten, az fel jogosítja arra, hogy ne is fizessen. Fel is mondta a szerződést, de bukta a kauciót. Ja de azt vissza akarta kapni xdd. Jót röhögtem, csak a baj volt vele, a szomszédok se bírták. Hülye kis pcsa. Aztán kikoltozesnel majdnem kB megverték, hogy a csúnya nem adja vissza a jól megérdemelt kauciót...

Ja és meg is lopott.

Ugyanolyan paraszt vagy te is, az se tudom, hogy került GIMNÁZIUMBA.

2020. szept. 8. 14:19
 17/23 A kérdező kommentje:

Mert nem számítottam rá, hogy távoktatás lesz!!

Az az idióta aki albérletet vesz ki.

Nekem saját lakásom lesz

2020. szept. 8. 14:28
 18/23 A kérdező kommentje:

Engem ugyan nem fog egy főbérlő se megkopasztani.

Itthagyom ezt a fos egyetemet, elmegyek szakmat tanulni, leszek egyéni vállalkozó vidéken, lesz egy saját családi házam es akkor majd szarhatok a köcsög főbérlőkre

2020. szept. 8. 14:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Napi kamu.

Nem értem miért jó folyton ezt az "elmegyek inkább szakmát tanulni" dolgot nyomatni :D

2020. szept. 8. 14:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, annyi eszed van mint egy marék molylepkének és ez a molylepkékre sértő.

Az életben nem sokra fovod vinni ilyen hozzáállással. Pampogsz itt, de te voltál az aki egyetemre ment és albérletet vett ki. Senki se tartott pisztolyt a fejedhez. Az életben nem sokra viszed majd. Ilyen mentalitással még közmunkás sem lesz belőled.

2020. szept. 8. 14:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!