Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megkeserítik a roma szomszédok...

Megkeserítik a roma szomszédok az életünket. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Amikor megvettük a házat, jókor voltunk itt és nem találkoztunk velük. Gondoltuk, hogy eladjuk a házat, ugyanezzel a hazugsággal. “Jó szomszédok” stb. Viszont egy dologgal nem tudunk mit tenni, ami miatt 100% nem veszik meg a házunkat. A kutyák kiszaladnak az utcára is, nincsenek bekerítve. Szóval most van egy eladhatatlan házunk, de inkább albérletbe megyünk vissza, eddig bírtuk. Hiába beszéltünk velük többször is, szándékosan nem viselkedtek jól. Mindegy hányszor mondtunk el nekik valamit, nem értik meg.
ma 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Áron alul kell eladni, akkor lesz olyan balek aki megveszi, még ha sokára is.
ma 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Le kell menni a saját szintjükre, szépen kérésből nem értenek. Rohadéknak kell velük lenni, ahogy ők is veletek. Bár van egy rossz hírem, ők tovább fogják bírni, mert így szocializálódtak. Meg kell próbàlni minél előbb eladni a házat, akár áron alul is. Ti is megvettétek, tőletek is megveszi majd valaki.
ma 09:53
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Adjátok el áron alul, hátha lesz valaki, aki megveszi. Ennyit lehet tenni, mert ilyen szemét mellett nem lehet megmaradni.
ma 09:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Mi is bőven áron alul vettük, de nekünk hazudtak a szomszédokról és miért nem kelle senkinek. Az a baj, hogy szerintem senki nem lesz ilyen idióta, mint mi.
ma 10:01
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Azért az is érdekes, hogy így állnak bosszút minden Magyaron, mert "nekik rossz"

Vagyis csak rossz melóra (se) veszik fel őket, elenyésző támogatások, rendőrök szórakoznak velük, stb.

Valamit kellene már tenni evvel.

ma 10:03
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
#5 Talán ha viselkednének és nem csak kárt okoznának a magyaroknak, befogadnánk őket. Amíg ez nem megy, ne várjanak el semmit.
ma 10:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

5 vagyok, én egyszer akartam venni házat, nagyon szép ház volt, egy barátságos öregúr árulta, amikor jöttünk ki, odacsoportosult a sarokra vagy 5 kancigány valami lepusztult rádiósmagnóval, és teljes hangerőn üvöltetett valami lakodalmas sz.rt.

PEdig csak az utca másik végében laktak.

Szegény öreg majdnem elsírta magát, nem szólt semmit.

Persze, hogy nem vettem meg.

ma 10:06
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Áruljátok ti is áron alul, sajnos nincs más megoldás.

Valószínűleg lefizette őket az előző tulaj, hogy amikor ti megnéztétek, mint vevők, abban az időpontban ne legyenek otthon. Szoktak sajnos ilyet.

ma 10:07
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

6, tiszta sor, ez egy ilyen körfolyamat, ők kretén módon viselkednek, mi meg így állunk hozzájuk, ahogy.

Valakinek engedni kellene ugye.

Mondjuk ilyen extratoleráns, ultraliberális közegben lehet, fel tudnának zárkózni....valahová.

ma 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt kellene megérteni, hogy nekik nincs igényük arra, hogy felzárkózzanak. Most is lenne erre lehetőségük, de nekik nem igényük, nem szándékuk az, hogy emberi tagjai legyenek a társadalomnak. Egy majmot is betehetsz a legjobb iskola legjobb osztályába, attól még majom lesz és az ösztönei fogják vezérelni.
ma 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!