Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik a legveszélyesebb...

Melyik a legveszélyesebb budapesti villamosvonal?

Figyelt kérdés
(az alábbiak közül, hiszen 17-19-41 valamint a 2-es, 47-48-49 kihagytam, ezek biztonságosak..)

szept. 15. 00:43
A kérdező szavazást indított:
1
3
4-6
28
37
69
2B
23
24
51
35 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Üdvözöljük válaszolóinkat! Ez a 28-as villamos

A Blaha Lujza tér metróállomás felé!

Szerintem 28 a legrosszabb

szept. 15. 01:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
28-as villamosnal nincsen putribb, azon utazom minden reggel munkaba, es haza is, senkinek nem kivanok olyan dolgokat latni, amit en ezen a vonalon lattam 19 ev alatt.
szept. 15. 01:56
 3/16 A kérdező kommentje:

Bánki egyetemre megyek ezzel a villamossal Kőbányai út 31-ről le a Népszínház utcába... Sok a fura népség.

Számomra érdekes, hogy 28 ilyen gettó járat, de a 37 szinte mindig nyugisabb.

Aki a 4-6ot mondja, nem tudom miért, szerintem 4-6 az egyik legbiztonságosabb.. Valamiért felkapott, hogy szidni, de 4-6 nekem olyan mint az M2-es metro. Sok ember van, de nincs gáz.

szept. 15. 05:02
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

28.

Amíg Magyarországon éltem, azzal mentem minden nap dolgozni, mindig volt valami műsor:((

N/27

szept. 15. 07:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

A 28 megy a Népszin?

Akkor az a legzűrösebb.

szept. 15. 07:46
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
28, 24, 51 se túl barátságos, a 3-as is fura egy szakaszon. Az 1-esre nem értem a sok szavazatot, napi szinten használtam sokáig, ott semmi nincs, az utasok 90%-a munkába jár vele, a Népliget környéke gázos de ennyi.
szept. 15. 08:11
 7/16 anonim ***** válasza:
15%

milyen szempont, kozveszelyes emberek pl c-k meg blahatol el a kobanyaig ahova a rendor is fel menni, vagy blicceles szempontjabol mert akkor a 4-6 ra nem mennek.

Mar annyit blicceltem jogosan, mert egy kva papirra kellett varnom pedig a jogviszony megvolt, nem erdekelt, de az osszeg mar meghaladta a 30 ezret a mai arak szerint. bocsanat gergo, nem direkt vagyis direkt volt, de kedves ugyintezok mindent olyan gyorsan inteznek mint a villam es a telefon akkorat is csorog, amikor hivnak, hogy johet erte. Ha nem is csendes villam aminek lehet a fenyet sem latod. Kinyomtattam (inkabb en kinyomtattam, messze kell menni), ja de igazabol mar jogviszony volt mar 2 hete ott van a papiron es ez arra jogosit fel. akkor 2 hete miert nem lehetett nyomtattatgatni. segguket ne fenymasoljam le es nyomtassam ki?

szept. 15. 08:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a legveszélyesebb, aminek környékén sok cigány él.

Én már egy ideje nem közlekedem BKV-val, a 28-ashoz kb. egyszer volt “szerencsém”, amikor a Dreher fesztre mentem, de elég is volt.

Tényleg sajnálom azokat a normális utazókat, akiknek napi szinten tapasztalniuk kell ezt.

szept. 15. 10:10
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

Egyik sem életbiztosítás! A 14-esen is olyan állatok fordulnak meg napi szinten, hogy egy "Jurassic Park 2024" elnevezésű kiállításon vip-ketrecben mutogatva őket nagyobb bevételt generálnának a városnak, mint a szagos fesztivál...

A 37-esen olyan csimpánzokkal volt szerencsém találkozni, akik 10-12 évesen azt sem tudták, milyen dimenzióban vannak. A 4-6-os a főváros szemétgyűjtője, - szinte az összes belvárosi lepratelepet érinti. Nyüvesek, drogosok, ápolatlan, igénytelen barmok is gyakoriak rajta, akik abból csinálnak nemzeti sportot, hogy módszeresen összegányolnak mindent a járművön, ülésre feltett lábakkal hemperegnek, sz@rnak-hugyoznak-hánynak-köpködnek és a többi. A 28-as a "pofonok völgyének" népeit áramoltatja A-ból a B-be, - gyakori a szurka-piszka és az ütésváltás rajta és a megállóiban, ill. azok környékén. Az 1-es villamoson inkább az esti órákban megy az ökölszex, - de ettől még létező jelenség. Este a szórakozóhelyeket környékét érintő villamosokon lehet találkozni érdekes állapotú "emberekkel".

szept. 15. 19:52
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
javítás: ...szórakozóhelyek környékeit... Bocsi!
szept. 15. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!