Melyik a legveszélyesebb budapesti villamosvonal?
Figyelt kérdés
(az alábbiak közül, hiszen 17-19-41 valamint a 2-es, 47-48-49 kihagytam, ezek biztonságosak..)szept. 15. 00:43
12/16 anonim válasza:
28-as életveszélyes. Azon volt nemrég a kutyás gyilkosság is.
Engem is raboltak ki már késsel rajta. Csak rutinos villamosozóként nem volt nálam semmi csak egy eldobható telefon. Sok bunyót, rablást láttam rajta. Olyat is láttam hogy egy drogos fickó teli behányt vérrel egy nagymamát, majd összeesett és a földön rángatózott.
Régen voltak hittérítők is rajta, mormonok meg jehovások.
13/16 anonim válasza:
28-as villamos. Blaha pcsa tér. Szextroállomás!
14/16 anonim válasza:
Megmondom őszintén, a legtöbb villamosvonalon nem járok rendszeresen, hogy tényleg tudjak róla véleményt mondani. Amin rendszeresen járok, az az 1es, ill. a 4es6os. 1es pár éve elég para volt, amikor még nem számolták fel a Hős utcai dzsumbujt, ott tényleg rendszeres volt, hogy fényes nappal szálltak fel rosszarcú emberek, akiknek a szórakozása az volt, hogy belekötöttek emberekre, vagy 2 társasággal verték egymást. Manapság ez annyira nem jellemző. Nem rosszabb, mint a 4es6os. Sőt sztem a 4es6os gázabb késő este, éjszaka, több ott a balhés egyén (főleg mert az útvonlán van a legtöbb központi helynek, ahol sok a szórakozóhely, szóval nem ritka rajta a részeg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!