Mit csinálsz, ha nem köszönnek vissza a lépcsőházban?
Figyelt kérdés
Vagy a tanár a folyosón, lépcsőn (hallotta a köszönést, rád is néz, de ignorál)2020. aug. 23. 20:53
11/21 anonim válasza:
#10 bennem is ez szokott lejátszódni, aztán szépen átforgatom magamban, hogy végülis nehogymár én érezzem magam kínos helyzetben, mert normális mertem lenni, és köszöntem, ő pedig olyan suttyó hogy még visszaköszönni sem képes :)
12/21 anonim válasza:
Kisvárosban élek mindig mikor reggel kimegyek a buszhoz suliidoben köszönök aztán max 1 ember köszön vissza. Nekem tiszta a lelkem hogy én nem voltam bunkó ha nem köszönnek az az ő dolguk nem az én szégyenem.
13/21 anonim válasza:
"reggel kimegyek a buszhoz suliidoben köszönök "
Buszmegállóban minek köszönni? Én sem köszönnék vissza., ott nem szokás köszönni.
14/21 anonim válasza:
Mert te ha bemesz valahova nem koszonsz? Miben más ez? Főleg úgy ha látásból ismered is az embereket.
15/21 anonim válasza:
Megjegyzem és legközelebb nem köszönök előre.
16/21 anonim válasza:
Nem foglalkozom vele, nem tudom, miért nem köszön vissza, lehet, hogy siet, lehet, hogy fáj a torka, velem is volt már olyan, hogy rohantam, és nem is fogtam fel, hogy hozzám szólnak, vagy hogy begyulladt a torkom és elment a hangom teljesen.
Egy köszönésen, nem köszönésen nem akadok fenn.
17/21 anonim válasza:
Mondjátok azt légyszi, hogy a #16-os húzza le a százalékokat, mert ő masképp gondolkodik😃
18/21 anonim válasza:
Akinek kell egy kis vérnyomás emelés, az nyugodtan stresszelje magát a köszönésen. :-D
19/21 anonim válasza:
#18 volt itt már vérre menő vita abból, hogy a pénztári futószalagon kinek a dolga kitenni azt az elválasztó bizbaszt, szóval ez még nem az alja.
20/21 anonim válasza:
Jó, hát aki egy elválasztó bizbaszon képes vitatkozni, azt inkább nem minősítem, ráadásul van, amikor csak egy van az egész pénztárnál, pl. ahol rövid a futószalag, ott nem is szokott több lenni, nagy áruházakban meg volt olyan, hogy a szomszéd pénztárhoz elvitték a vevők, ahol többen voltak. Én kiteszem magam elé és magam után is, ha a másik vevőnek nem jut érte, egyszerűen praktikus okokból, hogy haladni szeretnék és nem malmozok, hogy vajon mikor kerül ki. Nagyon unatkozni kell ahhoz, hogy valaki ilyen pitiáner dolgokon összekapjon másokkal vagy fortyogjon magában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!