Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálsz, ha nem köszönnek...

Mit csinálsz, ha nem köszönnek vissza a lépcsőházban?

Figyelt kérdés
Vagy a tanár a folyosón, lépcsőn (hallotta a köszönést, rád is néz, de ignorál)
2020. aug. 23. 20:53
A kérdező szavazást indított:
Megyek tovább, mintha mi sem történt volna
Újra köszönök (esetleg nyomatékosabban)
Hangosan megjegyzem, hogy "köszönni luxus?"
Rászólok
57 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Én köszönök mindenkinek-a magam része letudva, a többi meg nem érdekel.
2020. aug. 23. 20:55
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Többé nem köszönök annak a parasztnak én se.
2020. aug. 23. 21:00
 3/21 anonim ***** válasza:
37%
Panelban lakom, engem attól tör ki a frász, ha köszönnek.
2020. aug. 23. 21:04
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Lépcsőházban, irodaházban én ha az elsőt nem viszonozzák legközelebb is köszönök, és aztán is. Aki harmadjára sem köszön, annak többet én sem. Kerülgethetjük egymást, vagy állhatunk a liftben kukán, engem nem zavar.
2020. aug. 23. 21:06
 5/21 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ. Iskolában sajnos elvárás, hogy köszönjünk előre akkor is, ha a tanár seggfej :D

De alapvetően ilyen esetben vagy megyek tovább, vagy mondok valamit, természetesen úgy, hogy hallja ő is. Aztán persze többet nem köszönök :)

2020. aug. 23. 21:09
 6/21 anonim ***** válasza:
79%

Hangulatfüggő. Meg emberfüggő.

Van, amikor nem szólok semmit. De ha tudom, hogy az illető egy rohadt bunkó, szándékosan bosszantom azzal, hogy megjegyzéseket teszek rá. Például "nem olyan nehéz ám, nekem is sikerült". Meg társai.

2020. aug. 23. 21:18
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Amikor nem köszönnek vissza, akkor egy félhangos "hát jó"-val lezárom magamban a dolgot. Ennek ellenére a következő pár alkalommal is köszönök, de ha sokadjára sem viszonozza, onnantól már nem.
2020. aug. 23. 21:25
 8/21 anonim ***** válasza:
55%
Én ezt a 10 emeletesekre vetítem le: alapból nyomatékosan köszönöm, mert az idősek egy részének az ilyen luxus (és nem azért, nem nem lát/hall jól).
2020. aug. 23. 21:36
 9/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem köszönök vissza vadidegennek.
2020. aug. 23. 21:42
 10/21 anonim ***** válasza:
74%
Én ilyenkor magamban fortyogok, kb. így: "jaj úristen de ciki, hogy köszöntem és nem köszönt vissza... tudod mit? ÉN köszöntem, az én részemről megtörtént a tiszteletadás, ha nem köszönt vissza, az csakis őt minősíti, nincs miért szégyenkeznem". :D
2020. aug. 23. 22:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!