20 év alattiak akik vidéken laktok, Ti szívesen laknátok Budapesten?
23 vagyok de azt hiszem még nyilatkozatok.
Semmi pénzért nem költöznék oda.
Jah pénz nélkül minden okadek
De a magyar városokban SEMMI sincs... nulla
Olyan depresszív az összes hogy rájuk gondolni is rossz.
Idősebb vagyok már, de régen felköltöztem 20 előtt.
Szörnyű volt, életem legrosszabb élménye. Rengeteg féle alja ember, mentális sérültek, bűz, szar, hugy, okádék az utcán, rengeteg csöves, üvöltöző külföldiek, minden túlárazott és mégis sokkal lentebbi minőségű, mint kisebb városokban.
De jó lépés lehet arra, ha ki akarsz lépni az életedből. Szar lesz, zajos lesz, de gyűjthetsz pénzt, szerezhetsz szakmai tapasztalatot, és aztán lehet tovább lépni egy idő múlva egy jobb városba nyugati területekre.
Annó imádtam, mikor egyetemen kolis voltam. Pár évvel a covid előtt volt, még volt egy csomó éjjel nappali, ha kellett valami, elég volt a sarokig sétálni. Nem kellett annyira megtervezni az indulásomat, mert kimentem a megállóba (ami a koli tövében volt) és pár percen belül jött a busz vagy a villamos.
Az sem mindegy, hogy Budapesten belül hova kéne költözni, gimiben volt egy barátnőm, akinek az utcája végén kezdődött az erdő, szuper, gondozott túrautakkal, meg az utca egyik végében a 61-es járt, másikban meg buszmegálló volt (teljesen kulturált környék, nem volt se szemét, se egyéb végtermék az utakon). Vidéken, az akkori otthonomban meg nem volt éjszakai busz, de alapból a busz alig járt és fél órát kellett sétálnom, hogy elérjem az erdőt. Bármikor cseréltem volna vele ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!