Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nettó 200-250 ezer Ft-bol...

Nettó 200-250 ezer Ft-bol hogy engedhet meg az ember magának albérletet?

Figyelt kérdés
Kíváncsi voltam hogy Magyarországon milyenek az albérlet árak.. ember... 220 ez viszonylag normális... De hogy, és miből fizeti ki??? Egy szoba meg 15-20 négyzetméter 50-80 ezer Ft... Mibű??? Akik albérletben laktok mekkorát béreltek és mennyi rezsivel együtt??

ma 00:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Nettó 200-250ből nyilván sehogy.
ma 00:45
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
"Mibű" --> Te valami Mucsai vagy? 😀
ma 01:16
 3/15 anonim ***** válasza:
38%

Ez csak rosszabb lesz, ha bevezetik az albérlettámogatást.

Felfogja nyomni az árakat, mint a csok.

Ezért kell elmenni szavazni 2026-ban.

Lassan oda jutunk, hogy lakókocsi parkokat fognak építeni meg kapszula hoteleket a gyári munkásoknak.

ma 02:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből egyedül nyilván sehogy, hacsak nincs mellette valami passzív jövedelme is.
ma 06:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Jól mondod, 3#-as, csak azt nem értem, hogy mire fel nyomják fel az árakat, ha nem fog adni semmilyen plusz értéket az az albérlet? (Oké, a rezsi nő, de más?).

Tehát aki eddig is albérletet adott ki, az nem fog egy csúcskategóriás albérletté válni az áremelkedés kapcsán, így nem értem, hogy sokan mire verik magukat az állandó árfelhajtással?

ma 06:46
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem a kínálat hajtja fel az árakat, hanem a kereslet. Mindenki annyiért adja ki az albit, amennyiért kiveszik. Üdv a közgazdaságtan tízéveseknek mai epizódjából.

ma 07:54
 7/15 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem mindenki tudja. De pont ez a baj.

ma 09:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ember szerencsés és van egy ismerőse/rokona akinek áll üresen egy háza/lakása és felajánlja, hogy költözz bele és csak annyi a feladatod, hogy a rezsit, számlákat fizesd amit elhasználsz, úgy simán lehetséges.
ma 09:06
 9/15 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de ez nem albérlet.

ma 09:29
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
3.Na,a szaros ezt is ingyen fogja majd adni?Hogy?Elveszi tőlünk hogy nektek ingyen legyen?
ma 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!