Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nettó 200-250 ezer Ft-bol...

Nettó 200-250 ezer Ft-bol hogy engedhet meg az ember magának albérletet?

Figyelt kérdés
Kíváncsi voltam hogy Magyarországon milyenek az albérlet árak.. ember... 220 ez viszonylag normális... De hogy, és miből fizeti ki??? Egy szoba meg 15-20 négyzetméter 50-80 ezer Ft... Mibű??? Akik albérletben laktok mekkorát béreltek és mennyi rezsivel együtt??

dec. 11. 00:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%
A 70-es években 1200ft volt a fizetés.Minek adnak neked most többet,hiszen akkor még szabadszombat sem volt..egyéb demagóg hülyeség?
dec. 11. 09:45
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem normális a 220 két embernek sem, de nem normális a garantált bér sem. Az egyik túlságosan elszállt, a másik nem tud megfelelően nőlni. Nagyon szétesett a világ Magyarországon, illetve nincsenek egyenértékű árak. Amíg valaki pofátlanul ennyiért adja a lakását, addig menő lakásban 160-ezerért laknak ketten. Ha a másik lenne normális, akkor a 160 helyett 400-nak kéne lennie.
dec. 11. 10:54
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem is ketten, hanem két felnőtt két gyerekkel. Mert a két gyerekre nem kér pénzt a tulaj.
dec. 11. 10:54
 14/22 anonim ***** válasza:
19%
Kinek mit intézett a kormánya
dec. 11. 11:37
 15/22 anonim ***** válasza:
24%

De én nem azért akarok fizetni adót vagy a munkáltatóm, hogy másnak több passzív jövedelme legyen lakáskiadásból.

Ezt is azért vezették be, hogy a képviselők még többet profitjanak ebből.

Gondolom mindegyiknek van lakás kiadva.

dec. 11. 13:18
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
én györben bérlek egy lakàst 43nm 140+rezsi szal durván havi 160-170. sajna évente általában egy 10est rátesz a tulaj😆
dec. 12. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
Önállóan (egyedül) lakást bérelni mindig is drága volt. Ha minimálbért keresel, akkor ezt nem neked találták ki. Össze kell fogni két-három másik baráttal és kivenni egy lakást. Akkor már bírható összegben. Amikor fiatal voltam én is csak úgy tudtam elköltözni, hogy négyen fiatalok laktunk egy kétszobás lakásban. Az igények túl magasak.
dec. 13. 22:31
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Ja, persze, 4 felnőtt ember 1 lakásban.

Ezt úgy hívják rabszolgaság.

Közben a mi adónkból meg pumpolják a gyerekgyártókat, pedig régen egy 3 gyerekes család is elfért egy 2 szobás lakásban, ma meg felveszik az ingyenpénzeket az államon élősködve építkeznek.

dec. 13. 23:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem ezek szerint sokkal boldogabb fiatalságom volt, mert nem okozott ez problémát. Nem voltunk ennyire elrugaszkodva a valóságtól, és a lehetőségeinktől. Akkoriban az egész havi fizetésem nem lett volna elég arra, hogy lakást béreljek és rezsit fizessek egyedül, de a többieknek sem. Barátok voltunk, illetve vagyunk. Annak örültem amikor stabil állásom lett, és ilyen formán a saját lábamra tudtam állni. Szociálpolitikai (igaz építkezéshez lehetett csak felvenni) támogatás akkor is volt 2,5 millió annak aki 3. gyermeket is vállalt a meglévő 2 mellé. Semmi különbség a mostanihoz képest. Mi akik nem azt választottuk (vagy nem volt hozzá házastárs) hogy albérletbe vagy szülők lakásába családod alapítottunk ez maradt.
dec. 14. 00:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor fiatal voltam én is csak úgy tudtam elköltözni, hogy négyen fiatalok laktunk egy kétszobás lakásban. Az igények túl magasak."

Ennyi erővel nem kell albérlet. Gyári munkát kell vállalni, ingyen szállás, ingyen rezsi, 4 ukránnal 1 szobában.

dec. 14. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!