Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Idegbeteg felső szomszéddal...

Idegbeteg felső szomszéddal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Amióta beköltöztem, nem viccelek, a nap 24 órájában teljesen mindegy, hogy éjjel 3, dél, vagy hajnali 6 óra van, megállás nélkül dübög, járkál.

De ez még semmi, mai naptól órák óta hallgatom, hogy konkrétan szétveri a lakást vagy nem tudom mit csinál. Mintha ütné, verné a padlót/bútorokat teli erőből plusz a teraszajtót nyitja, csapja be teli erőből. Már attól félek, mikor szakad be nálam a mennyezet pedig nem egy régi építésű épületről van szó.

Rendőrségen fel lehet jelenteni az ilyen elmebeteget?

tegnap 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Az ilyen embert kerüld el, és semmiképp se haraggal próbáld megoldani a problémát. Imádkozz Istenhez, mert Isten mindig segít. Amikor imádkozol, bánd meg Istennek a bűneidet őszintén, és kérd, hogy segítsen, hogy tudd követni Jézus Krisztus szavait. Imádkozz Istenhez, hogy segítsen, hogy legyen a szomszédod jószívűbb, ne legyen ideges, és ne csináljon kárt a tárgyakban. Imádkozz Istenhez, hogy adjon neki bölcsességet, egészséget, szeretetet, türelmet. Imádkozz Istenhez, hogy neked is adjon bölcsességet, egészséget, szeretetet, türelmet. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
tegnap 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Az isteni segítségkérés már IV. Bélának se jött be.
tegnap 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Járkál? Úristen hívd rá a TEKKet
tegnap 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Erőszakot csak erőszakkal...
tegnap 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Van egy olyan sejtésem, hogy szép szóval ezt nem lehet, és még ő lesz megsértődve...
tegnap 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Egy falbontó kalapáccsal erős fizikai erőhatás az arcába hatásos lehet. 👍
ma 02:31
 7/9 A kérdező kommentje:
1-2 óráig kuss volt, de utána megint kezdte.
ma 02:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Valószínű beteg vagy 5 féle nyavalyával, de ez is inkább szenved, mint hogy orvoshoz menjen.

Van ilyen rokonom, hála istennek most jön karácsony, és már közeledik....

ma 07:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem volna 1-2 ötletem de ide inkább nem írom ki
ma 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!