Lakásbérlésnél mik az igényeitek?
Milyen szempont alapján kerestek lakást? Szeretném kiadni a 7.kerületi lakásomat.
Szeretném ha a bérlők elégedettek lennének.
Van légkondi, erkély, új műanyag ablakok és új konyhabútor. Teljesen bútorozott, de tv nincs benne.
Mi tenné számotokra vonzóvá a lakásomat (esetleg extrák)
Fontos nektek hogy számlaképes legyen az albérlet?
Fontos közjegyzői szerződést írni? (Ezt olvastam)
Nekem fontos lenne, hogy kellőképp le lehessen sötétíteni legalább egy szobát. Hajnali háromkor kelek, így kint még világos van, amikor aludni megyek.
Számomra előny, ha mindenhol parketta van, és nem kell porszívózni.
A fürdőkád előny, de nem létszükséglet.
Fontos, hogy legyen egy íróasztal, ahol elfér a számítógépem, a nagyobb (32 colos) monitorom és elég nagy ahhoz, hogy tudjak rajta dolgozni, ha kell. Külön kihúzható billentyűzettartó is legyen rajta. Az is jó, ha hozhatom a sajátomat.
Fontos, hogy vihessek ketrecben lakó kisállatokat (hörcsög, tengerimalac, törpenyúl), és legyen lehetőségem kiengedni őket a kifutójukba. Természetesen minden esetlegesen általuk okozott kárt megtérítenék, bár a kifutóból nem tudnak kiszökni, így nem igazán tudnak kárt okozni.
Amúgy most nem keresek albérletet, de részben az állatok miatt tudom, hogy nagyon nehéz lenne megfelelő és megfizethető helyet találnom.
Sziasztok! Jegyzeteltem minden ötleteteket! Köszönöm!
A lakás csak 50 négyzetméter úgyhogy sajnos óriási tér nincs, de vettem egy kis cipősszekrényt, akasztót az előszobába, hatalmas gardrób szekrényt és hatalmas nappali szekrénysort úgyhogy sok helyre lehet pakolni. Még felfuratok néhány polcot is biztos ami biztos.
Jó közlekedés adott, a szomszédok is rendben vannak.
A lépcsőház zárható.
Televíziót nem szívesen vennék, ez szerintetek probléma?
Előny ha van a lakáshoz garázs is? Vagy azt külön adjam ki?
Azért kérdezem, mert nekem pl 26 éves koromig nem is volt saját autóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!