Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Itt ül egy lány az ablakom alatt?

Itt ül egy lány az ablakom alatt?

Figyelt kérdés

Egy játszótérre néz a lakásom, én az elsőn lakom, rögtön az ablakom alatt van egy pad. Már vagy 15 perce itt üle egy lány és sír. Sajnálom is, de kezd már kicsit zavarni.

Mit csináljak?

2020. máj. 8. 23:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Reménykedem benne, hogy TÉNYLEG visszajön! De az is lehet, hogy megvigasztalódott - esetleg valaki mással...

Az a szakítás vajon végleges lehetett a barátjával...?! Mi lehetett a különválásuk oka? Ezt elmondta tegnap este?

2020. máj. 9. 22:17
 32/39 A kérdező kommentje:
Ma nem volt itt, pedig le is mentem, tettem egy kört a játszótér körül. Nem mondta, hogy mi miatt szakítottak, de nekem nagyon úgy tűnt, a közeljövőbe ebből a kapcsolatból már biztosan semmi nem lesz.
2020. máj. 10. 01:00
 33/39 anonim ***** válasza:

Nem gond, hogy EGYELŐRE MÉG nem jött vissza. Elég hosszú lesz a nyár, alig kezdődött el a napsütéses időszak...

Abban is lehet reménykedhetsz talán, hogy akár esős, szeles időben EGY MÁSIK HASONLÓAN SZÉP ARCÚ fiatal lány "téved" oda az ablakod alá.

A játszótér közelsége pedig egyéb parkos zöldterület közelségét sejteti számomra.

Ha le lehet ülni legalább egy padon, bármelyik költői/írói vénával MEGÁLDOTT ifjú Hölgy is kényelmesen elhelyezkedhet rajta azzal a szándékkal, hogy ALKOTÁSVÁGYÁT MEGÉLHESSE/KIÉLVEZHESSE...

2020. máj. 10. 05:38
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Verd ki....

Mármint a fejedből a csajt.

2020. máj. 10. 07:38
 35/39 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi dolgod ülj ki egészen estéig,olvas, pihenj, lazulj, háta meglátod a lányt,bár az is lehet hogy 1 hét múlva fog arra járni,akkor még megpróbálhatsz ki ülni délutántól egészen hajnalig, sok sikert 🙂
2020. máj. 10. 12:45
 36/39 anonim ***** válasza:
Ekkora balféket, hogy nem kérte el a számát. 🙃🙃🙃
2020. máj. 14. 23:45
 37/39 anonim ***** válasza:

22 éves vagy, tehát még NAGYON-NAGYON FIATAL! (Lesz időd ismerkedni ebben a Földi Életben.)

Lehet, hogy a rossz idő miatt nem jön a játszótér irányába.

2020. máj. 15. 06:26
 38/39 A kérdező kommentje:
:) Azért nincs ekkora jelentősége a dolognak, mostanra teljesen el is felejtettem.
2020. máj. 15. 17:37
 39/39 anonim válasza:
100%
Nekem is kell egy pad az ablakom alá XDDD.
2020. jún. 17. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!