Itt ül egy lány az ablakom alatt?
Figyelt kérdés
Egy játszótérre néz a lakásom, én az elsőn lakom, rögtön az ablakom alatt van egy pad. Már vagy 15 perce itt üle egy lány és sír. Sajnálom is, de kezd már kicsit zavarni.
Mit csináljak?
2020. máj. 8. 23:33
23/39 anonim válasza:
Szerinte már elrabolták és most valaki más ír a telefonjáról. :S
24/39 anonim válasza:
Lehet, hogy elment kisportolni magából a maradék energiát. Olimpikon is lehet belőle ezután! :)
25/39 anonim válasza:
Egyedül a szopófantom írna olyat, hogy "nem rabolt el a szopófantom". Szerintem már nem az eredeti kérdezővel beszélünk 🤔
26/39 anonim válasza:
Hát ez feldobta a napomat! :D köszönöm
28/39 A kérdező kommentje:
Nagyon humorosak vagytok, srácok, de nem történt velem semmi, tényleg. Amúgy 22 vagyok. Ma este is majd hasonló időtájt nézelődök az ablakomból, hátha visszajön a csajszi.
2020. máj. 9. 17:01
30/39 anonim válasza:
#28 Egy rabló is pont ezt mondaná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!