Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Itt ül egy lány az ablakom alatt?

Itt ül egy lány az ablakom alatt?

Figyelt kérdés

Egy játszótérre néz a lakásom, én az elsőn lakom, rögtön az ablakom alatt van egy pad. Már vagy 15 perce itt üle egy lány és sír. Sajnálom is, de kezd már kicsit zavarni.

Mit csináljak?

2020. máj. 8. 23:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%
most elképzelem ahogy nagy lelkesen lemész hogy majd megvigasztalod a lányt, odafordul hozzád és kiderül hogy bűn ronda LOL
2020. máj. 8. 23:44
 12/39 anonim ***** válasza:
58%

Na mizus?

Mesély ne kímélj,kint vagy már?

Én tuti megvígaztalnám, jót teszek vele, plusz nekem is jól esik hogy végre valaki ekkor tudok igaziból segíteni.

2020. máj. 8. 23:51
 13/39 anonim ***** válasza:
34%
Ha van füldugód, használd azt. Vagy csukd be az ablakot 😁
2020. máj. 9. 00:00
 14/39 anonim ***** válasza:
59%

El ment már?

Megnyugodott?

2020. máj. 9. 00:19
 15/39 anonim ***** válasza:
33%
Vigyázz,lehet csapda is.
2020. máj. 9. 00:44
 16/39 Clay Morrow ***** válasza:
40%
Öntsd nyakon egy veder hideg vízzel!
2020. máj. 9. 01:29
 17/39 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a kérdezőt már elrabolták, mert a szopófantom volt az
2020. máj. 9. 01:32
 18/39 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása után nemsokkal lementem hozzá, beszéltem vele, minden rendbe volt, nem rabolt el sem a szopófantom, sem senki más, csak egyszerűen egyből elaludtam, miután feljöttem. Egybéként egy 17 éves, meglepően szép lány volt, meg is döbbentem, hogy nem küldött el. Annyit mondott, hogy szakított vele a barátja és emiatt szomorú, de egyáltalán nem kellett vigasztalni, mert szinte azonnal abbahagyta a pityergést és utána már más témákról beszélgettünk. A végére már tök kiegyensúlyozott lett, mosolygott, cirka háromnegyed egykor el is köszöntünk egymástól. Csak azt sajnálom, hogy elfelejtettem elkérni bármilyen elérhetőségét. Na mindegy, ennyi a történet, ha valaki valami horrorfilmbe illő jelenetet képzelt el, akkor azt most ki kellett ábrándítanom.
2020. máj. 9. 04:13
 19/39 anonim ***** válasza:
66%

Hátha még később visszajön! Esetleg bárhol összefuthattok a környéken! :)

Fényes nappal is lehetnek még csodák. Reménykedj és bizakodj, hogy A JÖVENDŐBELIDET találtad meg!

Hány éves vagy Tisztelt Kérdező - szabad érdeklődni?

2020. máj. 9. 07:38
 20/39 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, holnap én is kiülök valaki ablaka alá pityeregni... De amilyen szerencsés vagyok, valami 80 éves tata fog lejönni.
2020. máj. 9. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!