Te arrébb álltál volna?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel vártam valakire egy 1,5 m széles járda szélén, jött felém egy nyugdíjas és már messziről elkezdett kiabálni, hogy álljak arrébb. Mikor mellém ért még hangosabban kezdett el kiabálni, hogy rendőrt hív, azt hittem nekem fog támadni, teljesen lefagytam.2020. ápr. 12. 09:05
1/11 anonim válasza:
Nem "lefagyni" kell hanem arébb állni,
2/11 anonim válasza:
Ha már eleve a járda szélén álltál, akkor mégis hova kellett volna félreállnod? Vagy mit gondolt vajon ilyenkor az illető?
3/11 anonim válasza:
Meddig tartott volna lépned egyet?
4/11 A kérdező kommentje:
"mégis hova kellett volna félreállnod?"
Fűbe leléphettem volna
2020. ápr. 12. 09:15
5/11 A kérdező kommentje:
de ő is kikerülhetett volna a fűben ennyi erővel
2020. ápr. 12. 09:16
6/11 anonim válasza:
Itt a KRESZ szabályai érvényesek.
7/11 anonim válasza:
Ha járdán úgy álltál, hogy az öreg ember menetiránya szerinti jobb oldalon, akkor jogosan kért volna meg, hogy ne álld el az útját, - a kiabálás viszont semmilyen esetben nem indokolt. A kiabálás agresszivitást vált ki abból az emberből is, akinek szól, - sokan már csak azért sem álltak volna odébb, - a normális hangnemű kérésre a túlnyomó többség azért nem érzi lehetetlen küldetésnek az odébb állást és többnyire meg is teszi ezt kérésre.
8/11 anonim válasza:
Kamu. A szokásos "a nyugdíjas a hibás mindenért" bejegyzés.
9/11 anonim válasza:
Állt volna arrébb a f**zom.
Minek megy ki az utcára ha ennyire fosik?
10/11 anonim válasza:
Tuti arrébb álltam volna. Nem csípem az ilyen "kivagyi" személyeket, mert nem lehet velük semmit sem kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!