Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt már olyan, hogy kétes...

Volt már olyan, hogy kétes jegyre álltál és a tanár azt mondta Neked, hogy a rosszabbik jegyet adja meg év végén, de végül mégis a jobbat adta meg?

Figyelt kérdés
2019. jún. 9. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
nem
2019. jún. 9. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy osztálytársamnak volt. A sztori, hogy kétes jegyre állt egy tárgyból. Amikor vizsgázott autóvezetésből, nem jött be az egyik órára.

Volt egy csaj nálunk, akinek teljesen lényegtelen részleteket is meg kellett osztania és ebből lett a baj.

Na szóval, kezdődik az óra, jön a tanár, kérdezi, hol van Robika (nem így hívták, csak írtam egy randon nevet), odaszólunk, hogy hiányzik, de nem tudunk többet, mire a lány elmondja, hogy jönni fog majd, de épp vizsgázik autóvezetésből.

A nő erre fogta magát és megszólalt, hogy mivel Robika ezt meg meri engedni, egy kétes jegynél, hogy nem megy be, arra az órára rakatja a vizsgát, nem igazán látja, hogy küzdene az ötösért, szóval négyest ad neki.

Robika persze teljesen ki volt akadva, miután elmondtuk, mi volt; a lánnyal nem is állt szóba, ha mégis kellet beszélniük, goromba volt, a haverjaival a füle hallatára leszbikusozta le meg hasonlók.

Év végi biziosztás. Na mi van Robika jegyeként beírva a feljebb említett tantárgyhoz? "Jeles".

2019. jún. 9. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a rajztanár azt mondta hogy megbuktat mert "nem csinálok semmit"

Bevallom nem vagyok szorgalmas, sem épp művészlélek de 1-2 alkamat kivéve megtettem amit tudtam.

Amúgy 4,4 volt az átlagom..

A bizonyítványomban 4-es volt

2019. jún. 30. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!