Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megtilthatja a szomszédom,...

Bubachangh kérdése:

Megtilthatja a szomszédom, hogy zenét hallgassak?

Figyelt kérdés

A szomszédomat (miután meglátta, hogy új hangfalat vettem), zavarja a zenehallgatási szokásom. Pedig, szerintem nem hangos annyira, de őt ez is zavarja, mondván áthallatszik.

Ő a tv-jét a 100-as skálán 2-en!!! hallgatja 5 méterről, és ezért zavarja, ha néha egy-egy zenefoszlány átszűrődik. Arra, hogy miért nem hangosítja fel, azt válaszolja, hogy ő nem akar engem zavarni. Mondtam, hogy cseppet sem zavarna, de mégsem teszi. Viszont egyenesen megtiltotta, hogy a hangfalakon zenét hallgassak! Vegyek fejhallgatót mondta. Joga van ehhez? Este 9 után nem is zenélek egyáltalán. Ált. 6-9 között szoktam. Kertváros XXII. kerület. Kertes családi ház egybeépítve. Köszönöm előre is!

És bocs, hogy ilyen hosszú lett. :)

2020. márc. 12. 06:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
64%

na igen pont ez az.

Kedves volt alsószomszédunk sem volt normális.

Állandóan uvoltott a zene,a tv.Az állandó dübörgéstöl,kopogástol és ablak ajto csapkodástól a kisfiam állandóan felébredt.

Elértük azt h nem mert bemenni a szobàjába este és nem mert aludni.

Vannak ilyen debilek sajnos és őket nem kell sajnálni.

Mikor hazajottunk szülés után 3.nap feljött h nem tud aludni a sirástól.

A kisfiam nem aludt azért mert felnőtt léttére nem tud viselkedni.

Az nem számit h kisbaba van felette,ő azt csinál amit akar.

Többször kértük h vegye le a hangerőt és esténként legyen halkabb mert sajnos minden mozdulatát hallottuk.

Én kérek elnézést de igen ráhívtam a rendőrséget,volt egy kis protekció is a dologban,2 szer ejnyebejnyével meguszta.

Harmadjàra már nem nevetett.

Tudod ha havi 1-2 szer hangosabban zenéthallgat mint eleinte eltűröm

De amikor ezzel kelünk ezzel fekszünk,mellé az állandó dübörgés kopogás és pofázás maga volt a paradicsom.

Erre irtam azt h én legszivesebben neki mentem volna mert 2 év után olyan indulataim voltak már amit művelt.

Sokat türtünk neki de eljött az a pont ahol azt mondtam elég volt.

2020. márc. 13. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!