Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megtilthatja-e a szomszédom,...

Megtilthatja-e a szomszédom, hogy dohányozzak?

Figyelt kérdés
Elszívó alatt,ill a wc-ben szoktam nagyon ritkán rágyújtani pl mikor hajat mosok és vizes a hajam vagy utána (nem megyek ki,mert megfázom) közös szellőző így érződik náluk.. egyébként ők elviselhetetlenül hangosak felettünk.
2017. febr. 14. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy te sem tudod megtiltani neki a hangoskodást, úgy ő sem tilthatja meg neked a dohányzást. Most két bika találkozott egymással. Kössetek egyességet.
2017. febr. 14. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Mindketten parasztok vagytok, ők mert hangosak és leszarják, hogy téged zavar, te meg azért, mert leszarod, hogy érződik náluk, hogy dohányzol.
2017. febr. 14. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem, tiltani nem tilthatja.

De azt javaslom, hogy megegyezhetnétek mondjuk, hogy te nem dohányzol úgy, hogy érezzék, ő meg nem hangoskodik. Mindkettőtöknek jobb lenne, nem?

2017. febr. 14. 16:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván próbaltam mar velük beszélni..meg sem hallgatnak
2017. febr. 14. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahányszor hangoskodnak, te szívj el egy szivart a szellőzőjüknél.

Ha abbahagyják a hangoskodást, te se bosszantsd őket a cigifüsttel, mert aki nem dohányzik, annak ez nagyon undorító.

Biztos kibírod addig míg a hajad megszárad és ki tudsz menni.

2017. febr. 14. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen nemű vagy, de én a derékig érő sörényem szépen becsavarom a törölközőturbánba, és abban kimegyek a gangra, hadd röhögjenek a szomszédok.

Az már más kérdés, hogy ezzel a cigi-dologgal simán adhatsz nekik ultimátumot.

2017. febr. 14. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem, de a közös képviselőnél felnyomhat, mellesleg én megrángatnálak, mert szemét dolog.
2017. febr. 15. 10:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy szemét dolog, de az én tulajdonom azt teszek amit szeretnék. Mellesleg, mint fentebb írtam iszonyú zajjal vannak este 10 után is.
2017. febr. 15. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
NE dohányozz bent akkor, és ha nem dohányzol lehet, abbahagyják, ha nem, rájuk hívod a rendőrséget és akkor már joggal teszed, azonban tényleg ne gyújts rá. És akkor te különb lettél ezzel... nem kenhetik rád, hogy "Ja, de ő meg bagózik!" nem, nem igaz, leszoktál a bent dohányzásról, szóval kussoljanak!
2017. febr. 15. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tilthatja meg. Nyugodtan dohányozz a saját lakásodban.
2017. márc. 29. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!