Lányok, nők ti mernétek így ilyen messziről hazamenni?
Egyik nap autóztam itthonról távolabbra, két falu között láttam, hogy egy fiatal lány (20 körüli) sétál át egyik faluból a másikaba, kb 4-5 kilóméter, az út szélén.
Elképedtem, hogy ennyire bátor és ilyen kitartó, mert ennyi azért nem kicsi táv, pláne városon/falun kívül.
Ti mernétek ilyet tenni, hogy ennyit legyalogoltok lakott területen kívül? Mert így akár meg is támadhatja valami ember vagy egy állat.
"Elképedtem, hogy ennyire bátor és ilyen kitartó"
Ezen a mondaton amúgy hangosan felröhögtem. Mintha valami hatalmas kihívás lenne 1 órán át sétálni... :D
Attól függ. Ha az úttesten kellene sétálni, mint mifelénk, akkor nem.
Ha van járda, akkor simán, gyerekként is sétáltam haza sokszor lakatlan területen keresztül.
Városon belül nagyobb eséllyel támad meg valami elmebeteg, ha egyedül vagy akkor nincs aki megtámadjon.
N
Azért ha minden nap meg kellene tenned az adott távot, már nem biztos hogy mindegy lenne, mennyibe kerül a taxi....
Neked mindegy lenne, gondolom akkor te keresel úgy, hogy nem kottyan meg napi párezer forint plusz kiadás.
Másnak meg megkottyan.
#26:
Akkor csak legyél boldog, hogy ennyire képes vagy szórni a pénzt, a taxi sose volt egy olcsó dolog. :D
5.-8.-ban volt vagy 10 olyan osztálytársam, aki a szomszéd faluból ingázott hozzánk, mert náluk csak 4.-ig volt iskola. 5.-6.-ban ha pl 12-ig voltunk valami csoda folytán simán hazasétáltak. (4 km) 7.-re már ellustultak, s inkább megvárták a buszt. :D
Egy városban több ember van, mint 2 falu között. Ott nagyobb eséllyel támadnak meg...
Ez nem bátorság, egy egy teljesen természetes dolog. Pláne egy 20 évesnek.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!